Qwwertyvjh Tecrübeli anneler sağ göğsümün ucu çok acıyo yani emzirirken ağlıyorum o kadar böyle sanki yanan sobanın üstüne değdiriyomuşum gibi ama görünürde öyle yara da yok neden olur ve ne iyi gelir Allah aşkına bu durumu yaşayan bi yorum yazsın
Mysaa Qwwertyvjh emzirmeden önce sütünüzle ıslatın mutlaka bişey vardır çatlak felan farketmemişsinizdir Hemetan krem alın sarı olan renk emzirmeden sonra onu sürün tekrar emzireceğiniz zaman da silin muhakkak birde diğer göğüs kremlerinden varsa karma olarak surun kullanın . Hametan dedğim gibi emzirirken silin bana taburcu olurken kadın doğum doktorum yazmıstı çok çok işime yaramıştı
tazebiranne_hg04 Qwwertyvjh soğuk lahana iyi geliyormuş ve kendi sütünüz göğüs ucu kremi kullanıyor musunuz
Qwwertyvjh tazebiranne_hg04 Doktorun yazdığı lanolin diye bi krem kllanıyom tahin dediler tahin sürdüm zeytinyağ sür dediler onu sürüyom ama yok
Mysaa Qwwertyvjh ilk başta olmustu çizik gibi bişey olıyor çatlak o da sızlıyor ben lansinoh bepanthol sırayla sürüyordum birde hametan özellkle o çok çok iyi geliyor ama onu bebek emmedği için silmek gerek sadece
Mysaa Qwwertyvjh gerçekten faydasını gördüm dedğim gibi ama hematan sarı renkde olanı emzirmeden sonra surun hafifçe agrısını vs alır 2 güne
Qwwertyvjh Mysaa ya şimdi ilaç kutusuna baktımda bizim evde varmış hametan ama mavi renkli o olmaz mı acaba hemen sürsem
Qwwertyvjh Qwwertyvjh onunda reçetesinde emziren kadınlarda meme ucu yaralanmalarına diyo sürdüm bakam
Mysaa Qwwertyvjh canım onu bilmiyorum bana sarı renk olanı yazmıstı doktor içerikleri aynıysa kullan yanlış bilgilendirmim ama 🙂