rsiyahkar13 Bir oğlum var adı (Muhammed Ertuğrul 🐥) Bir oğlum daha olcak inşaAllah onun adıda (Taha Alparslan 🐣) ❣️
ednrkhrmnn_ Imaram3 Bu tarz sahabe isimlerinin konulması çok özel ve önemli isim o kişinin karakterini bile alır . Talha B Ubeydullah çok güzel bir sahabe , sizin yazdığınızı görünce duygulandım açıkçası, böyle düşüncede çok kişi yok
Imaram3 ednrkhrmnn_ inşallah bizde evladimizi bu yol üzere büyütecegiz tek gayemiz orası 😊 cennet için çabalamak lazım ki evlatlarımız da rabbimin emaneti emanete hakkıyla riayet etmemiz gerek 😍 bende çok duygulanıyorum siyer okudukça. Kızım olursa da imara koymayı düşünüyorum. Efendimizin diliyle bin erkekten daha hayırlı ummu imara. Uhud meydanında vallahi diyor sağıma dönsem imara soluma dönsem imara o kadar mücahit in içinde imara beni düşmanlarımdan koruyor. Ve efendimiz ummu imara için de dua ediyor. Muhakkak youtube den dinleyin lutfen ummu imara nın kıssasını özellikle kapak resmi mavi kelebekli bir video. Dinlerseniz dönüş yapın bekliyorum iyi geceler 😍😊
Helene16 Aren 💙 bizde 33.haftadayız çok kararsız bir süreçti isim en sonunda karar verebildik. Ben Aslan isminide çok beğeniyorum artık Allah bir erkek evlat daha nasip ederse ona koyarız. Sağlıkla gelsin tüm bebişler inşallah 🥰
Pinorinka Bizde nefes mira olucak galiba.babamiz nefes istiyor.oyku mira da hoşuma gidiyor.oyku mina yada.cok kararsizim
Yagmurun_hayali Imaram3 merhaba bu ismi koymak istersek imare diye mi ümara diye koyucaz çünkü ümara diye geçiyor
Sare19 Imaram3 aslında imara’nın orjinali umare’dir :) ümmü umare de ümarenin annesi demektir yani umare erkek ismi olarak geçiyor arapçada bildiğim kadarıyla ve ümmü umare kadın sahabenin lakabıdır gerçek ismi Nesibe binti Kab olarak biliniyor savaşlarda birebir çarpışmış hem hemşirelik yapmış oğullarını din uğruna feda etmiş kadar kahraman bir kadın 🌸
TeoMom Imaram3 En başta kardeşim ardından öğretmenlik hayatımda tanıdığım Talha’ların hepsi ama hepsi yaramaz o yüzden şimdiden hazır ol yaramaz bir oğluş geliyor🤭
Imaram3 TeoMom ama teyzesi öyle deme benim oğlum çok sakin şuan karnımda bile varla yok arası 😁 inşallah sağlıklı olsun da varsın yaramaz olsun