C-papatyam Boncukveannsi üç isim arasında kaldım bir türlü karar veremiyorum sizce hangisi daha kulağa hoş geliyor. Canlarım ☺️♥️ Emir Talha Göktuğ Yiğit Talha
Imaram3 C-papatyam Ay bizde sadece TALHA düşünüyoruz 😍 yiğit TALHA çok güzelmiş iki isim istemiyoruz yoksa yiğit talha koyardım
Hayriy-e Boncukveannsi bende kaynana ve kayınbaba isimleri koymak zorunda kalanlardanım kızımın ismi Sevda nur ,daha cinsiyet belli deil ama erkek olursada yakup yanına ek isim bulmak istiyorum ama kararsızım benim içimden hep kerem koymak vardı hatta bunun için eltim doğursun o koysun yakup ismini beni hep zorluyorsunuz bide ona koydurun isminizi dedim ben koymıycam dedim eltiminde oldu oğlu yakup aras koyduk dediler ama kimlikte tek Arasmış o yüzden bana kaldı çünkü rşim tam bi aileci istediğimi koydurmadılar hatta o ne kerem kelem der gibi falan dediler isimdende soğuttular 😐😒
2502didem Biz iki isim arasında kararsız kaldık Manolya mı Açılay mı Sizce hangisi daha güzel kızlar Diger kızımın adı da AÇELYA ona yakın olmasını istiyoruz ❣️🧿
Simy Boncukveannsi bir kızım var adı ikra şimdi oğlum olcak oda yavuz koycaz Allah’ın izniyle inşaallah 🤲🏻
Arelmom 19 haftalık oğluşuz 👶 ama isim konusunda çok çok kararsızız 🙄 Arel veya Oğulcan bakalım ne olacak 🙃