Asyabuse Cnsgkc yanlış anlamazsanız bir şey soracağım eşiniz veya siz öğretmen misiniz 😇😇 okul hayatımda ve sosyal çevremde öğretmen olanların çoğunun çocuklarının adı bilge o yüzden soruyorum 😇 bu arada çok naif çok güzel bir isim bence 🌸
Cnsgkc Asyabuse bi gireyim foruma dedim sizin yazdığınızı gördüm yaa 1 sene olacak neredeyse:) evet bilmişsiniz valla öğretmenim ben 😁
Minikoanne tugbamommm aaaa 🥰 inşallah uslu bebişlerimiz olur o zman oğlumun adaşı varmış çok sevindim 🤗
tugbamommm Minikoanne bu isimde hiiç bebek görmedim çevremde inşallah dediğiniz gibi uslu olurlar 😂😂🤭❤️
Pelinakcn cananito çevremde yok ama ben anaokulu öğretmeniyim gördüğüm Yamanlar oldu😊 çok sevimli, zıpır ve gerçekten yaman oluyorlar 😅
cahillesohbetikestim Rukiyeoz Allah anlamı güzel isim koyun çocuklarınıza diyor dini isim koyun demiyor yalnız.
Minikoanne tugbamommm bende görmedim nasip bakalım ne olcak doktorumuz da öle dedi duyulan bir isim değil dedi🤗😂
kubr_pak Boncukveannsi Kızımın ismi Derin, şu anda da oğluma hamileyim Allah’ın izniyle Doruk olucak onun da ismi 🌸
Hacerrrcakmak NE02 Bade içki şarap manasinda tasavvufta ise Allah’a duyulan aşkı anlatir ama öncelikli manasından dolayı haram değilse bile mekruhtur eşim ilahiyat mezunu onun yorumlaması bu
Aliceaden Maisiyah elimden gelen birşey yok canım zaten kulağına allahın isimlerinden birini okutacağım