Mels20 Bende yeni hamileyim henüz isim karar vermedik ama karya, ayla kız olursa erkek olursa çağrı çagkan kerem efe güzel diye düşünüyorum
Elif0080 Asil Efe Aslan Efe Deniz Efe dedik ama en son Kerem Efe’ ye karar verdik.. İlerde kızım olursa onada Sezen adını koycam inşallah ☺️
Asyabuse Cigdem_58 eşimin babasının adı benimde dedemin adı Ahmet iki aileyi de gülümsetecek bir isim olduğu için bizde düşündük Ahmet Ata olarak hangisini kullanmak isterse kullansın, Ama eşim o kadar çok dillendirdi ki ismi hevesimi kaçırdı 😂😂
yased tazecikannee Dilda ismiyle çok dalga geçerler bence bi araştırın tek harf değişikliğiyle çok kötü bir anlama geliyor 🙁
derin1derin Boncukveannsi çok büyük konuşucam ama asla büyüklerin isimlerini çocuklarıma koymam ben çok çektim çünkü adım babaannemin adı ve annemden habersiz koymuşlar gidip kimlik çıkartmışlar annem hiç kabul etmemiş bana doğduğumdan beri annemin istediği isimle sesleniyorlar babaannem bile ama kimlikte kötü bir isim var o kadar çok çektim ki hep isim konusunda mutsuzdum bunu çocuklarıma yapamam. Ayrıca çocuğu biz yaptık ben taşıdım neden onlar haketsin ki maddi veya manevi yardımda bulunmak hakettikleri anlama gelmiyor malesef. Eşimle sevgiliyken karar vermiştik isimlerimize kızımın adı Derin olacak inşallah ❤️