Ebruliya segah06 segah06 çok güzel 😊 canım oğlumun ismi 12 yaşında. Herkesin çok hoşuna gidiyor duyunca. #ASİL#
sevil42 Bende İnci koyacağım ama yanına ikinci isim bulamadık hala sizin fikirleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim🤗
Summerwine Erkek olursa Kayra olacak,kız olursa Umay olacak gibi.Kız için Kayla ismi de hoşuma gidiyor eşim Türkçe kökenli koyalım diyor bakalım 🤣
Summerwine Rukiyeoz herkesin fikrine neden karışıyorsunuz.Guzel isim olduktan sonra illa dini olması gerekmiyor.Madem sizde Türkçe isim koyun niye Arapça isim koyuyorsunuz?Lütfen yorum yaparken herkesin görüşüne saygı duyun,belki yazan kişi müslüman değil.
Biranneikibebe Oğlum var ismi Çağan şimdi cinsiyetimiz belli değil ama kız olursa Eliz Ada erkek olursa Demir veya Uraz düşünüyoruz şimdilik :)
Orenpuding minikturtam1 bana da büyüklere de sorulsun denildi ben de dedim ki isim koymak isteyen doğursun ben taşıdığım minnoşun ismini kendim koyucam 🤭🤭 kayınvalidem 2 oğlunun ismini de kendi koyamamış, e üzülmedin mi dedim üzüldüm dedi o zaman beni de üzmeyin dedim 😅