Herkese selamlar. 35+2 haftalık hamileyim. Kızımız olucak Rabbimin izniyle. Hala isim bulamadık. Aklımda bir isim yok. İlk başlarda nisa ismini önermişti eşim benimde içime sinmişti anlamı güzel olsun istemiştik çünkü. Sonra bi kaç kişi aman eski isim bunu koyma bence diyince araştırayım birazz daha dedim. Ama içime sinen bir isim bulamadım. Oğlum 4, 5 yaşında. Son 1 aydır sürekli anne kardeşimin adı nisa olsun diyor. 2 gün önce eşimle konuşurken bir isim buldum dedim oğlum nisa mı anne dedi. Bende hayır oğlum nisa koymayalım kardeşinin adını başka isimlere bakalım dediğimde çok ağladı yavrum. O kadar içten istiyor ki o ismi. Hiç yapmadığı birşeyi yaptı karnıma vurup o zaman bebeği sevmicem dedi. Onun istediği isme hayır dedim diye. Yaa belki sizlere saçma gelicek ama takıldım bu isim konusuna hayır aklımda başka bir isimde yok. Oğlumun istediği olucak sanırım nisa koyacağım. Çünkü çok içten istiyor kuzum. Oğlumun isminde Eymen çokta uyumlu olurlar aslında isimleri. Ama başkalarının söylediklerine öyle takılan bir insanım ki sırf 2 3 densiz değenmedş diye bu ismi istemiyormuşum gibi. Çok kızıyorum kendime. Sizlere de anlatmak istedim bu konuyu. Hamilelik psikolojisi işte beni yargılamzsınız umarım 🙏