Niss1 Kızlar detaylı için Cansun beye gidip memnun kalan var mı ve muayene sonunda renkli ultrason fotoğrafı veriyorlar mı acaba tüm hamişlerden yorum bekliyorum Adana daki ☺
davsan Ben gittim evet veriyor, ama benim hep söyledikleri gibi uzun sürmedi belki toplasan 10-15 dk ultrasonla bakmıştır fakat çok iyi olduğu için hızlıca bakabiliyormuş galiba ondan olabilir demişlerdi, bilemiyorum yani.
Niss1 davsan nasıl geçti peki muayene memnun kaldınız mı ve bebişin yüzünü görebildiniz mi CD veriyor diyenler olmuş doğru mu
Cns322 Her kontrolünde cd verir. Kontrolünü de iyi yapar ben kendisini çok seviyorum. Az konuştuğu için eleştiriliyor ama adam napcak yani tibbi terimleri mi sayacak. Haa son 2 kontroldür guzel fotoğraflar alamıyoruz benim bebisten mi yoksa cihazdan bilmiyorum ama sorun degil cansun hocada kendimi guvende hissediyorum.
Donesss Gizemufakin acibademdeym adana da ama kendi muayenehanesi var acibadam le çok yakn konuma yaz çıkar cnm bnde gittm kısa ve öz konusuyor beni tup bebek doktoru volkan noyana onerdi tedaviye basldm volkan beyde insllj gzl sonuclr alirim