Zeynepdemirrr Annesininportakali53 dün doktorum aradı yarın gel istersen 1 hafta beklemene gerek yok dedi ultrason da arıza olmuş olabilir dedi bugün gittim ve çok şükür bebeğimi gördüm 6 haftalıkmış kalp atışları daha ufak olduğu için duyamadım ama doktor kalp atışı atıyor dedi çok şükür 🥰🥰🥰☺️
Annesininportakali53 Zeynepdemirrr bak gördün mü canım hersey yolundaymış çok mutlu oldum adına canını sıkma böyle şeylere nitekim içimizde canımızı taşıyoruz onların etkilenmesini istemeyiz tadını çıkar 🥰
Nurluanne Zeynepdemirrr ayy şimdi okudum çok sevindim sağlıklı huzurlu bir hamilelik ve kolay bir doğumun olsun inşallah 💖🙏
Zeynepdemirrr Annesininportakali53 valla çok üzüldüm çok korktum dokor arayınca beni bi umut yeşerdi içimde gidene kadar dualar ettim rabbim yüzüme güldü çok şükür 🥰🥰
Nurluanne Zeynepdemirrr içini ferah tut benim de iki hafta geç döllenme olmuştu o yüzden ilk gittiğimde keseyi gördük sonraki gidişimde bebek oluşmuştu çok şükür 35. Haftayı bulduk. Bazen olabiliyormuş böyle benim uzun süre adet dönemiyle uyumsuz gitti haftam şimdilerde yakaladık haftamızı. İnşallah Allah gönlüne göre versin cnm içini ferah tut❣️
Zeynepdemirrr Nurluanne Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim. Doktor da söyledi geç döllenme olmuş demekki ve ultrason arızalıydı ondan göremedik dedi çok şükür 🥰
Aksa- Esrauysal Esrauysal canım bende 5 haftalık gebeyim kese 3 cm ve bir haftadır büyüme yok doktor boş gebelik olacağını söyledi ama ben yinede ümitliyim geç döllenme vs olabilir diye kendime moral veriyorum
Zeynepdemirrr Aksa- gerçekten moral yüksek tutmak çok işe yarıyor duaları asla eksik etme Allah’ın izniyle sende güzel haberler alırsın🥰
Esrauysal Aksa- inşallah vardır ya insan çok üzülüyor gerçekten, ben hamile olunca hamile olunuyor zannederdim🤷♀️ama işler değişik, ben bebişi 7+4 iken göre bildim seninki şuan ne kadarlik