Ozlem3467 Merhaba, özelde fiyatlar çok arttı malum, doğum için hangisi tercih edilmeli? Tecrübeli arkdaşlardan yorum bekliyorum.
Deletedmom_30 Ozlem3467 bnde ilk doğumumu özelde yaptim gecen sene ama bu sene fiyatlar uçmuş 1 gece için 5 bin vermeye yuregim el vermedi😂bn ilk oglumda da kontrole Zeynep Kamile gitmistim son dakika doğum özelde olmuştu simdi yine Zeynep kamil e giriyorum ama bu sefer özelde dogum olacagini sanmıyorum. Fiyatlar cok yükselmiş. Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesini pek tavsiye edeni duymadm kim gitse memnun degil ama bilemiyorum:((
Dark Ozlem3467 İlhan varank genel olarak kötü bence. Ben özelde yaptım ama duyduğum kadarıyla içlerinde en iyisi Zeynep Kamil hastanesi
Leselis Ben 2021 haziranda Zeynep Kamil de yaptım çok memnun kalmıştım şimdi ağustosta tekrar doğumum var oraya gidicem yine 🤰
Ozlem3467 Leselis sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌼 biraz süreci anlatır mısınız? İlk doğumum olucak, nasıl ilerliyor süreç nerde sancınızı çektiniz nerde doğum yaptırıyorlar, nasıl davranıyorlar biraz bahseder misiniz, süreçten genel olarak.🙏
busra-M Zeynep Kamil kesinlikle. İlhan varankta kaydım olsun dedim acil durum olur vs diye diye orayı arastirdim neyse ki orda olmadı doğumum şükür. Zeynep Kamil de ilgi alaka süreç o kadar iyiydi ki.