Aysen62 Arkadaslar selam ben henuz dogum yapmadim. Ama bana oneride bulunabilirmisiniz bebek yagi yerine ne kulla bilirim ? Ayrica islak mendil yerine ne kullansam daha organik ve zarar verici olmaz ?
minikmucizemmmmmmm Aysen62 ilk doğduğunda bebek yağı yerine orjinal zeytinyağı kullanabilirsin canım, ıslak mendil yerinede temizleme Pamukları oluyor onlardan kullanmayı dusunuyorum fikir olsun
Sevilesi Aysen62 benden sana nacizane bir tavsiye canim bebeği hep organik şeylere alıştırmamaya çalış çünkü ileride dışarı çıktığında zorlanabilirsin. Benim oğlumun 3. Ayı bitecek ilk 40 gün pamuk aldim ıslatarak sildim. Ama arada uni babynin ıslak mendilerinide kullandım. Şuana kadar çok sukur pişik olmadık hiç. Bebe yağı yerine onerebilecegim bir şey yok ama ben gratisten himalaya yağını kullanıyorum besleyici zeytin yağı ve aloe vera karısını gayet memnunum. 🤗🤗🌸🌸
Mervetgok Aysen62 çocuk doktorları yaz aylarında yağ yerine bebek losyonlarını öneriyor.. tabi ki marka tercihi size kalmış
Mrv_mlk Mustelanın bebek losyonları var ondan kullanacağım inşallah,ıslak mendilin de organik olarak satılanlarından almayı düşünüyorum
Glcndfn Bebek yağını bende bilmiyorum, henüz almadım ama, Islak mendil yerine temizleme pamukları var. onları suyla ıslatıp kullanan arkadaşım var. bende tercihimi ondan yana kullanıcam inşallah 😇 en azından hassas dönemini atlatana kadar.
Asli-beren Ben bebek yağı kullanmıyorum kızıma mustelanin nemlendiricisi varr vücut kremi banyodan sonra hep onu sürerim. Islak mendil de kullanmam normal pamuk alırım eczaneden. Bi kasede temiz su. Islatır silerim ıslatır silerim. Kızım 1.5 yaşında hala da öyle yaparım. Dışarıda falan Islak mendil kullanırım su bulmak temizlemek zor olur diye arada olduğu içinde bişey olmaz. Kısmetse ikinci çocuğumda da öyle düşünüyorum.
BuketDefne Aysen62 Merhabalar mustela hdyra bebek losyonu var ben onu kullanıyorum 1.5 yıldır çok memnunum ilk zamanlar ıslak mendil kullanmayın bence evde pamuk ve su ile ve ya bebek ağız mendillerini su ile ıslatıp kullanabilirsiniz çünkü cildi çok hassas ıslak mendil olarak ta pampers kullanıyorum saf su içeriği temiz bi ürün 🌸
Smyye1B Aysen62 Onu hiç duymadım lavanta ve badem yağı önerdiler . Az birşey konak başlangıcı vardı 2 kez başına da sürdüm geçti hemen 😇
bsraguruler Zeytinyağ içine az bsy lavanta yag damlatıp kullanayı düşünüyorum ıslak mendil kutusu alıp pamuklari saf kaynamış soğumuş suda ıslatıp kullanmayı düşünüyorum
ZuleyhaG Aysen62 ıslak mendil yerine bebek alt temizleme pamuğu kullanabilirsin ben faydasını gördüm pişik olmadı . Banyo sonrası için yağ önermiyorum
Fatmaex11 @“Aysen62” ıslak mendil yerine bebek temizleme pamuğunu öneririm. Oğlum 31 aylık oldu hala ondan başkasını hiç kullanmadım. Biraz alışmayla alakalı başta alışırsanız iyi olur. Dışarda da hiç sorun olmuyor. Pamuk yanınızda olduğu sürece su zaten her yerde var. Islak mendil kullanıyor olsaydım üzerinde alkol paraben sls içermez yazanları bile yıkamak zorunda hissederdim o açıdan pamuk bana çok kullanışlı geldi. Bebek yağı yerine mustelanın losyonunu kullandım. Cildi hassas değilse ona da zarar vermeyecektir. Sevgiler😇
taninmayananne Aysen62 islak mendil yerine pamugu islatip kullanabilirsin bunun icin ozel pamuklarda var zaten arastirirsan gorursun mutlaka. Bebek yagi yerine de zeytinyagi kullanabilirsin hos guc yetmiyor ama sagliktan onemli degil. Ben zeytinyagi pek kullanmam ama oglum icin 1 2 litrelik bisey almistik bayagi bir kullandik. Sonra da buyudu zaten yagdan rahatsiz olup yaptirmadi 😊
Aysen62 taninmayananne zeytinyagi acaba bebek vucudunda kıllanma yaparmi bebegim kiz olacak sonucta. Ondan dolayi biraz arada kaldm benn