Ceyda98 Arkadaşlar bebek arabasi öneriniz varmi ama pahalı olmayacak 2000 ve alti olacak . Bide travel kullanışlımi Kabin sistem olan bebek arabaları nasıl ikisi arasında kaldım puseti aldım araba kaldı ve marka öneriniz ve uygun aldığınız siteler varmi .
Fatma0090 Ceyda98 trevel alanların coğu geri pişman olup satıyor görünümü güzel ama pek memnun olan yok burda olan varmı bilmem ben 4 baby yazan bebek arabası var trendyolda onları cok begenmiyorum yorumları da güzel görümceme de ondan aldırttım o da cok memnun 1049 TL idi o aldıgın da 3 ay oldu sanırım alalı
sym25_ Ceyda98 Eğer puset aldıysan travel sistem alma derim çünkü travel sistemler gerçekten çok ağır ve kaba kabin boy al onun yerine ömürlük kullan
Elifderin34 Ceyda98 https://ty.gl/8mnozxmkat Arkadaşım önerdi o kullanıyor memnunum dedi ben de araştırıyorum :)
BuketDefne Ceyda98 Merhabalar travel sistem gerçekten pişmalık ya çok ağır çok büyük inanılmaz zor bi kullanıma sahip kullanan biri olarak söylüyorum onun yerine chicconun ve ya diğer markaların baston bebek arabaları çok kullanışlı ikinci olarak chicco baston bebek arabası aldım🤭 şuan onu kullanıyorum travel sistemini kaldırdım