Mom63 Fatma0505 son adet tarihinin ilk gününden hesap yapılıyor. Ben normalde olmam gereken adet günümün ilk gününde kan vermiştim öyle öğrendim 🥰
Sltnemir Fatma0505 ilk hafta adet haftası ikinci haftanın son günü ,14. Günü yumurtlama ve yumurtlamadan 1 hafta sonra yerleşme oluyor
Fatma0505 Sltnemir Ama şöyle biz planlı gebelik yaptık ve en son 21 temuz birlikte olduk normal şarta 7 günlük olması lazım ama uygulamada w haftalık gösteriyo
minigiminannesi03 Fatma0505 7 günlük hemen çıkmaz en az 2 3 hafta geçmesi gerekir birde adetiniz gecikmeli
Sltnemir Fatma0505 cnm benim 4 haftalık adet döngüsünde ilk iki hafta yumurtlamanın gelişimi büyümesi döllenmesi olduğu için sayilmiyor 14. Günü yumurtlama oluyor adetin gecikmis olduğu günde de 4 haftalık gebe oluyorsun
Fatma0505 minigiminannesi03 doktorumuz 10 gün sonra gelip kan ver demişti 10 gün içinde kanda görebiliyolarmış gidip kan vermekimimiyim
Fatma0505 Sltnemir ya evet ama bn çok merak ediyorum hamilemiyim die ve şimdi kasıklarımda ağrı var bı belirtimi bu
Sltnemir Fatma0505 regl gecikince test yap en garanti o şekilde her belirtiye acaba gebelik mi diyemeyiz adet gecikince test yaparsın