dilara1908 Kızlar bir sorum olacak, park yatak almak istiyorum fakat hangi marka nereden alacağımı bilmiyorum. E bebekten ya da internetten önerebileceğiniz park yataklar neler?
Gaia dilara1908 Selamlar https://www.elelebaby.com/elele-bonte-luks-oyun-parki-park-yatak-70x120-cm-gri-siyah bunu tavsiye ederim arkadaşımda var kurulu bebek yatıyor yatıp kalkıp dua ediyor ben de aynısındam aldım daha kutud henüz birde eğer puset falan düşünüyorsanız yine bu siteden alabilirsiniz ben kapıda ödeme yaptım 3 günde geldi
Ceyda98 dilara1908 bebek arabası hakkında bilginiz varmi marka olarak ve uygun olacak bide kabin mi travel mi daha iyi
tugbacicekdagi Elele var bende cok güzel pratik arastırın bi netten derim ben 👍🏻Alt değiştirme ve donencesi var anne yanıda oluyor
dilara1908 tugbacicekdagi Onlara baktım güzel duruyor anne yanı da oluyor galiba ama internetten olunca bilemedim. Siz memnunsunuz değil mi?
Gaia tugbacicekdagi ben de elele babyden aldım kurmadık henüz ama herkes çok memnun en yakın arkadaşım aldı 5in 1 diye geçiyor kendi internet sitelerinden istedim trendyoldan falan daha uyguna geliyor bilginize
Ceyda98 tugbacicekdagi katılıyorum mükemmel bir beşik bende elele aldım kaliteli ve fiyatıda uygun ben pusetli dönenceli olanindan aldım ama baya büyük bir beşik yeriniz darsa elelenin diğer modellerine bakınız
tugbacicekdagi dilara1908 kurdum ama kullanmadım daha 40.haftam bugun dogurmadım henüz Pazartesi dogurcam 😀🫶🏼Ama cok hafif ve rahat duruyor
dilara1908 tugbacicekdagi Sağlıkla gelsin inşallah 🙏 bizimki 29 haftalık ama daha da pahalanmadan almak istiyorum bakalım artık hangisi kısmetse alıcaz 😄 öneriniz için teşekkür ederim 🥰
Seher_Emrah34 tugbacicekdagi peki memnun kaldınız mı bende bakıyorum trendyoldan bazı yorumlar kötü fazla güvenemiyorum
tugbacicekdagi Gaia benimki bu değil ama o anakucagı olmayandan bende salıncak tarzı bir sey var o yüzden bunun o anakucagı olmayanını aldım ben
dilara1908 Gaia Çok beğendim bunu trendyolda bulduğum modelinden daha iyi duruyor. Kapıda ödeme de güven veriyor açıkçası. Teşekkür ederim 🥰
tugbacicekdagi Ceyda98 Prego Escalade Travel Sistem Bebek Arabası - Siyah https://www.hepsiburada.com/prego-escalade-travel-sistem-bebek-arabasi---siyah-p-HBV00000SALGB?magaza=T%C4%B1p%C4%B1%C5%9F+T%C4%B1p%C4%B1%C5%9F&url_src=ios-product-detail
dilara1908 Ceyda98 Hiçbir fikrim yok açıkçası 🤷🏻♀️Herkes travel sistemlere hantal ve yer kaplıyor diyor ama bebek için en konforlu o sanırım
tugbacicekdagi https://ty.gl/whvqzqx6f3 Benimki bu birkaç arkadasıma da aldırdım bende arkadas sayesinde aldım
tugbacicekdagi dilara1908 valla alın geç bile kalmıssınız ben arabasını ve yatagını 3.ayda aldım aralıkta suan ucmus fiyatlar resmen bakıyorumda 5 numara bez stogu bile yapıyoruz biz😂😂
dilara1908 asilannesii Herkes bu markayı önerdi galiba ben de onu sipariş vereceğim. Teşekkür ederim 🥰
Ziynet4459 Ben civilden kanz sleepside anne yanı park beşik aldım 1700₺ ye çok fazla renk seçeceğim yok ama hem kurması çok kolay hemde çok kullanışlı olur diye düşünüyorum tavsiye ederim üstelik fatura olmasına gerek yok bir sorun olursa getirin hallederiz demişlerdi eşime
dilara1908 Ziynet4459 Bizim burada e bebek bile yok onun için ilçeye gidiyoruz, ilçe daha gelişmiş. Civilden bakmak hiç aklıma gelmedi açıkçası oraya da bakacağım teşekkür ederim 🥰🥰
dilara1908 tugbacicekdagi Daha arabası puseti mama sandalyesi yok yavrumun 😂 diğer şeyleri aldık Allah’tan her şey uçuyor artık bunları da almak istiyorum