Armommy Elif-Atalay35 ben yaşadım heyecandan erken gidiyoruz. İlk korkmuştum yoksa bebek yok mu diye, bir hafta sonra git kese oluşmuş bebekte nokta kadar var olacak🌸
kelebek03-6 Elif-Atalay35 evet bende de öyleydi iki hafta daha bekleyin 7.ve 8.haftada duyuluyo kalp atışları😊
miraylihayat Beş haftalıkken tabiki bebek gözükmez sakin olun 2 hafta sonra kalp atışı için doktorun çağırması gerek o zaman görürsünüz bebeğide
ednrkhrmnn_ Hiiç endişelenme benimde 5. Haftamda kesem vardı 6+4 Ken kalp atışını duymaya gittiğimde oluşmuştu. Yani şuan bebek jel kıvamında oluşma aşamasında içinizi ferah tutun😍🤗
HappyNewMoom Elif-Atalay35 Ben ilk gebelikte erkenden gittim meğersem kimyasalmış o yüzden bunda 7 haftalık olana kadar bekledim yarın kontrolüm var sen 5 haftalıkken keseyi görmüşsün için rahat olsun ❤
Elif-Atalay35 İnsallah rabbim hayırlı sonuçlar versin içim rahatladı sayenizde doktor bana bir hafta sonra gel dedi ben 15.08 tarıhıne randevu aldım kesin olsun diye
Senanur567 Elif-Atalay35 bende yaşadım 5 haftalikken keseyi gördüm 7 haftalikken bebeği ve kalp atışını duydum
esmaozdemir76 Elif-Atalay35 bebeği görmek için erken bence endişe etmeyin 1-2 hafta içinde görürsünüz
Sinem5441 Elif-Atalay35 canım aynısını bende yaşamıştım bebeği görene kadar da kendimi yedim durdum.Ama boşunaymış sende bebeğini görüceksin merak etmee 😇