Hellili Fatmagul-dmrll normalde 37 haftaya randevumuz vardı doğum için ama bebeler beklemedi 36. Haftada geldiler 14 gün küvezde kaldıkar altı günde hastanede beraber anne bebek uyumunda kaldık çıktık şimdi yedi aylıklar siz de sağlıkla kavuşun inşallah
Fatmagul-dmrll Hellili bizde 35+4 üz doktor randevumuz salı günü bakalım inşallah gün verir 37 ye sanırım inşallah bebeklerde beklerse nstde ağrı falan çıkmıyor ama nasip diyelim bakalım ne zaman gelicek minikler🥰😊
Beyza692 Fatmagul-dmrll merhaba son adet tarihinize göre mi yoksa ultrason ölçüsüne göre mi doğum oldu
Hellili Fatmagul-dmrll 31 . Haftadan beri nstdr sancım çıkıyordu erken doğum riskimiz vardı zaten ilaçlarla sürekli hastaneye yatışlarla 36. Haftaya kadar geldik
Fatmagul-dmrll Asillll ben 33de girdim canım ama nstde hiç ağrım çıkmıyor hala sanırım gelmek istemiyorlar😀
Hellili maydaymaydaymayday evet altı gün üç saatte bir emziriyordum hastanede kalıyordum bende kontrol etme amaçlı bizim emme refleksleri zayıftı o yüzden tam geliştiğinden emin olmak istediler herhalde
Asyabuse Allah yardımcımız olsun ikizlerdeki kilo gelişim vs bunlar beni endişelendiriyor açıkcası 😞 Normal doğum yapma ihtimalimiz var mı ikiz gebelikte doktorum direkt sezaryen dedi ben çok korkuyorum 🙄