Zrksvly33 Kızlar afedersiniz böyle akıntının çok çok koyusu bişey geldi tuvalette nişan mıdır acaba ??
Denizyildizi1 Zrksvly33 Nişan sarı olmuyormuş canım gebeliğin sonlarında normalmis o akınt8lar bende çok sordum doktorlara nişan sadece koyu pembe kanlı sümüksü oluyormuş
Afra_123 Zrksvly33 kişiden kişiye rengi değişiyor . Büyük yoğun bı parxaysa muhtemelen nisandir. Sanciniz yada suyunuz gelirse hemen doktora gidin ama doktorda nişana bişey yapmıyorlar.
hunilimom Zrksvly33 ben kırmızı pembe diye biliyorum benim de öyle geldi ama burda sarı oluyor diyorlar
Gizooshi Benim pembe falan değildi sümüksü yapıda ama biraz fazla gelir normal akıntı gibi değil zaten çok kolay ayırt edersiniz böyle tuvalete sıkışır gibi olursunuz tutamayacak gibi lavaboya gidene kadar dökülür zaten
Zrksvly33 Gizooshi ya tuvaletin geldi koştum tam çıkardım yere düştü böyle baş parmak kalınlığında bir parmak uzunluğunda
Betulsen34 Zrksvly33 benim pembe nisanim gelmeden 2 gun once beyaz sumuk gibi birsey gelmisti. Ama akinti tarzinda olmuyor.
Zrksvly33 Betulsen34 evet bir defa düştü devamı gelmedi böyle afedersin sanki bir parçan düşmüş gibi oldu katı şekilde