1Pamuk Üstüne yemek yesem şimdi 5 dk oldu bir sorun olur mu 🥺gece uyumadan önce iç demişti doktorum ben şimdi var diye bulantım içtim de işe yarar mı sizce bu sıralar çok bulantım var 🥺offf çok sıkıldım ya çok bunaldım bu durumdan 🥺🥺🥺
hayirlisi06 1Pamuk prilam sanırım hemen etki etmiyor saatler sonra etki ediyor. Onun için gece alırsanız öbür gün rahat edersiniz
Vera09 1Pamuk işe yaramaz büyük ihtimalle. İkisini niye şmdi içtinizki yatarken içecektiniz bari bitanesini içseydnz
Simy 1Pamuk eder çünkü gece alinca ben gündüz daha fazla kusuyorum etkisi gidiyor diye doktorumda sabah öğle akşam olmak üzere üç sefer al dedi bende öyle yapıyorum ve rahatım doktorumla konusup böyle devam ettim sizde doktorunuza danışın boe yapabilirsiniz
Dilaraortacc1 1Pamuk madem 2 ser prilam vs içiyorsun onun yerine doktoruna söyle metpamid versin canım o anında kesiyor
Vera09 1Pamuk yemek ye canm bişe olmaz ben sabah aç içip üstüne kahvaltı yapıyodum ama ilaç etkisini kaybedeblr sdcd
1Pamuk Simy bana günde 4 kez iç demişti 2 haftadır bir sorun olmamıştı biraz rahattım ama bu sıralar bulantım oluyor 28. Haftamdaym siz kaçsıniž🥺🥺
Simy 1Pamuk bende 29+2 deyim kızımda doğum yapana kadar geçmedi bu hamileliğim dede gecmiyo malesef doğum akadar devam prilama malesef icmeyince kızıma dahi bakamıyorum halsi düşüyorum ozaman
1Pamuk Simy yaaa bende öyleyim işte olmuyor ya çok kötü bir şey 😢bıktım artık çok yoruldum annemlerdeym bide eşim yanımda değil çok kötü bir şey 🥺😢
1Pamuk Vera09 anladım Allah razı olsun ben yogut yedim iki üç kaşık valla midem almıyor kabin yedim 2 dilim 🤲🏻şimdi biraz yürüyorum şu içip insllah geçer Allah razı olsun 🤲🏻sizinde geçer inşallah
Tubiis_0 1Pamuk birşey olmaz ya ben de acıkıp yemiştim gündüze fayda etmezse öğlen gibi 1tane daha iç demişti doktorum
1Pamuk Esrakky bebek mi hareket ediyor evet ama ciğerlerinde büyüme var diye de olabilir 😢Allah’ım yardımcımız olsun 🤲🏻 insllah çok zor süreçler