YamurmitKayhan [bilinmeyen] bu doktorlrıda anlamıyorum 32 deyken 2000 biraz fazla demişti doktorum bence normal kilosu tüm bebekler aynı olmuyor moralini bozma hiç
Kadze [bilinmeyen] 32+6da 1800dü bnm bır hafta gerilik var bence kilosu gayet normal bnmkine göre doktor 2500ü bulsak doguma kdr yeterli dedi gelişim yavasladı kilo alması yavasladı bebegin daha kilo alır son haftalarda
Belcim [bilinmeyen] 33+3 oldum yaklaşık 1 ay önce muayene gitmiştim suan ne kadar olduğunu hiç bilmiyorum. Ama kilo konusunfa sıkıntı varsa her sabah bi yumurta hasla pekmez ye bide muz çok aldırıyomus canım
Edanur54 [bilinmeyen] meraba canim ben gittim 2300 gram olmus bebegim ama 10 gun gerideymis az kalsin doguma aliyorlardi beni simdi ciktim hastaneden
Nefesliva [bilinmeyen] kılosu azmı dedi 33+0 bugun gittim 2 kılo çıktı haftasına göre dedi banu çiftçidede 2 kılo diyor
Kadze [bilinmeyen] suan 33+2yim 1 aydır su azlıgı yasıyorum 2 haftadır karın gelişim geriliğş 1 haftaydı bugun gittiğimde 2 haftaya yükselmiş gerilik 31 hafta görünüo doppler yaptıracgm pzt günü ve kilosu 1900 gram. Doktorun seni neden vöyle korkutmus anlamadım bnm suyumda suan sınırda bebegmın kilosuda daha az erken dogm olsa kuveze girer kesin kilo aldrmaya calıscaz dedi doktoeun destek olması lazmken köstek olmuş