Semrasular Kızlar ben grip bile değilim bu nasıl covit anlamadım testlerde bi gariplik var şaka gibi pazartesi doğum tarihi verdi doktorum ne olacak şimdi anlam veremiyorum doğuma yakın daha ne yaşayabilirim diyorum ya.
cgnduru Semrasular üzüldüm canım benimde eşimin az önce pozitif çıktı günlerdir yan yanayız birazdan eve gelecekler bende test vereceğim.. büyük ihtimalle doğumu kendi doktorundan falan değilde covid hastası olanların doğum yaptığı hastaneler oluyor oralarda yapabilirsin diye düşünüyorum.. bendede şimdiden stres oluştu 33 haftalık bebegim inşallah sağ salim doğarlar 😞
Anneadayi89 Semrasular benimde hic birseyim yoktu testim pozitif cikti ertesi grip gibiydim 4. güne hic biseYim kalmamisti ama hala pozitif tim
Melikerva Semrasular hiç stres yapma kendine C vitamini al takviye ne olur ne olmaz. Sonra doğumdan önce tekrar test ver inşallah negatife dönersin . Ben Özel hastahaneye gidiyorum doktorum ateşli covid hastasının doğumunu yaptırdım dedi. Sanırım sadece refakatçi almıyorlar 🤦🏻♀️
Semrasular Anneadayi89 ben cumatesi günü tekrar bi test vericem bakalım umarım negatife döner çünkü bende hiç bişey yok
Semrasular Melikerva şimdi ballı limon yaptım kendime onu içtim ateşim veya vücudumda hiç ağrı yok sadece hapşırık biraz burun akıntısı o kadar
Semrasular Melikerva onuda denerim aslında iyiyim bişeyim yok sırf negatife dönsün diye dua edin bana sezeryan öncesi sancı falan gelmesin sezeryan olmamam lazım riskli 😓