HurremSultan [silindi] ah pamuk kızı öp yerime ♥️💋 Rabbım sag salim büyütmeyi nasip etsin inşallah cancağızım 🌸🤲🏻👼🏻
Esnatk [silindi] vallahi günlerdir takip ediyorum yorumlarınıza postlariniza denk geliyorum kendim doğurmuş kadar sevindim. Gözünüz aydın analı babalı büyüsün inşallah Umay bebiş 😊🙏❣️
ketsan Gözünüz aydın, sağlıkla büyütün inşallah, bende Ümraniye Eğitim araştırma takipliyim doğumu orda düşünüyorum deneyimini paylaşırsanız çokkk sevinirim ☺️
Ecemhiram ketsan valla deneyimi bende merak ettim şeyda beğenemedi dr hastane filan ama dünden bugün 1 buçuğa kadar sancı çekmiş anladım inş kolay atlatmıştır doğumu ebeler hemşireler dr larla bende merak ettim
ketsan Ecemhiram 2018de doğum yaptım aslında ben aynı hastanede, benim normal doğum olmuştu ama acil sezeryan vs durumlarında da o dönem çok iyi doktorların olduğunu biliyorum riskli doğumlar sevk ile gelmiş oluyorlardı.ama şuan ne durumda bilmiyorum malum son zamanlarda bir çok doktor devleti bıraktı. Yine de özelden çok güveniyorum sanki kafam karışık