tugba-polat [silindi] Ayyy inşallah bu gece sağ salim kavuşursun artık prensesle senin yorumlarink gordukce acaba doğum yaptı mı diye bakıp duruyordum hep :)))
seyma9188 @[silindi] Kız bugün hep sana baktım acaba doğurdu mu diye 😅 Hayırlısıyla dünyaya getirirsin inşallah minnoş kızını 🙇♀️ Rabbim kolaylık versin 🌸
FiruzeAlagoz1207 Summes Sebile yesserah bu ayeti oku bol bol sancin geldikçe Allahim yardımcın olsun 💕💕
Misseyma 12_ze evet gerçekten öyle oldu keyiflerl yerinde beklemekten başka çare yok zorla cikarcaz galiba
-_Esra_- [silindi] Allah vatanina milletine bayrağına hayırlı evlat etsin, Sağlıkla bir avazda doğsun kızın inşallah, Türk yurdunda Umaylar bitmesin 🥰🙏♥️
BusraKader 12_ze Allah razı olsun canım benim Rabb’im hepinizin yardımcı olsun acıları sancıları dindirsin bir avazda inşallah 40+6 da doğum yaptım gün aşımı dediler
minikkurabiyelerinannesi [silindi] Nasılsın ? Sancıların açılman ne alemde ☺️ Allah yardımcın olsun 😍
Ranammmm @[silindi] Doğurdun mu bacım bizde dokuz doğurduk seni bekliyoruz 😅kucağına almışsındır bebeni inşallah
Afra_123 [silindi] uygulama üyeleri olarak gelse de meleğin biz de rahat bı nefes alabilsek 😅😅 kimsenin bebeğini seninki kadar beklemedim . Hadi hayırlısı sağlıkla gelsin prenses 🥰🥰
HurremSultan @[silindi] kanka inşallah dogurmussundur😅😅 uyuyordum falan diyeceksin diye korkuyorum qrtikzfahzhxx