Oydemir Merhaba anneler 😊 34 haftalık hamileyim bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütlemedim henüz annem kayınvalidem vs herkes erken diyor ama ben aceleciyim Biraz hersey olsu0m bitsin istiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz siz kaçıncı haftada hazırladınız
Mysaa Oydemir bende 34 35 de bitirdim canım zaten havalar sıcak ilerki haftalarda bence biraz daha zorlanvşlirsin birde başka işlerin vs de olur ondan yavaştan başla canım ne olucak 😊😊
Lesyaca Oydemir bende 33. Haftadayım canım hazırladım hazır durup beklemesi daha iyi çünkü ne zaman ne olacağı belli olmuyor 😇👍🏻
Smyy06 Oydemir erken degil kesinlikle hazirlayin kafaniz rahat etsin dursun kenarda ne olacagi belli olmaz. Sonraki haftalarda kolunuzu kaldiracak haliniz kalmayabilir hem
Cinarveannesi Oydemir ben 30. Haftaya girer girmez çantamı hazırladım. Ne olur ne olmaz hazır dursun yıkayıp ütülediğimi küçük bavul düzenliyici hurçlara bırakıp çantaya koydum temiz temiz dursun.
Eslem_1 Ben 38. Haftada çantamı hazırlamıştım sanırım ama öncesinde yıkayıp ütülemiştim yapmak istiyorsanız Hazır kendinizi iyi hissediyorken yapın başkasının ne dediğini ne yapacaksınız
2cocukluana Bende 34 haftaligim bugun ilk kızımdan kalanlari yıkadım yarin ütülerim daha eksikleri almaya gitmedim bunlar aradan ciksin dedim.hazir olsunda cantaya koymasi kolay
Verasmommm Oydemir 32+6dayız yarısını yıkadım ütüledim yarısı kalmıştı bugn de onları yıkadım ütüsü kaldı o arada da dolabı tamamlanacak eksik parçaları vardı gelince de yerleştiririm çantamı da ufaktan hazırlayacağım lohusa pijamam eksik alıp tamamlayınca onu da hazırlarım sanırım
minisinannesiiii Oydemir ben 28de başlamıştım ilk hamileliğimde çantamı bile hazırlamıştım zaman geçtikçe ağırlaştikca daha zor oluyo insanin beli ağrıyo çantamı erkenden hazirlamanin avantajını baya yaşadım aklıma geldikce eksikleri koydum icine hastanede hicbiseyim eksik değildi
btlbsr Oydemir boşluktan 33 de yaptım ama kapatmadım daha 36.haftadayım bir haftaya tamamlarım. Risk yoksa bence 36 ideal
Banuclk Oydemir ben yeni girdim 31.hafta ama 15 gün önce bitirdim erkenden daha ağırlık basmadan ztn çok sıcak minik minik insana sıkıntı geliyor yıkayın asın dolabına mis gibi kokusu yayılsın