2022Mom2022 Selam kızlar öncelikle anne olmayı isteyen herkese allahım yaşatsın toplu bi amiiin diyelim (amin)ben 4+3 üm bügun kasıklarımın en alt kısmı düğüm düğüm gibi sanki yumurtalıklarım şişmiş gibi bi his bu tarz yaşayan varmı
aylinpalaa 2022Mom2022 çok normal canım yerleşme ağrısı olabilir bi de adet olmadığın için onun rahatsızlığını, şişkinliğini de yaşayacaksın daha 🙂
yenihamileyiz 2022Mom2022 Amin🤲🏻 yaşadığın hissiyatı bilmiyorum ama ben de bir süre resmen regl sancısı çektim
2022Mom2022 aylinpalaa ay onun yerleşmelerini yerim yürürken ağrı oldu biraz uzandım bende biraz tedirgin oldum bi post açayım dedim 🤒
Asyabuse 5+4e kadar her gün resmen regli ağrısı çektim 😬 insan endişeleniyor da tabi haliyle ama çok şükür kalp seslerini duydum iyilermiş 😂
2022Mom2022 Asyabuse iyiler mişş ikizler sanırım maşallah 🧿🥹allahım 5inede ben randevu aldım sabırsızlıkla bekliyorum 💃
Asyabuse 2022Mom2022 yok be canım daha bende 6+5teyim gönül istiyor ki bi kız bi erkek olsun hani iki duyguyu da tadalım ama sağlıklı olsunlar da gerisi hiç önemli değil ☺️
2022Mom2022 Asyabuse inşallah gönlüne göre olur canım ya aman sağlıklı olsunlarda diyelim yinede 🥹sizde minnakmıssınız daha kilo falan almaya başladınızmı benim iştahım açıldı iyice ve göbeğim biraz çıkmaya başladı zayıfım ondanmı acaba
Asyabuse 2022Mom2022 şu ana kadar 1 kilo almışım ben canım ama şişkinliğim var daha şimdiden ödem yapmaya başladım sanırım tuz çok seviyorum ondan vazgeçmem lazım. Ama kilo alıcaz maalesef yapcak bir şey yok çünkü almamız gereken proteindi kalsiyumdu derken nerdeyse tüm gün yemek yemek gerekiyor 😂😂
2022Mom2022 Asyabuse ye gitsin kız bu Arada şişkinlik değil o minnakların kesesi vs artık kendini azda olsa belli eder ,valla bende öyle iştah patlaması yaşıyorum şimdiden 😂her zaman kilosuna dikkat eden bi tiptim ama sanırım kurduğum imparatorluk yıkılacak 😂
Asyabuse 2022Mom2022 yemek yapmak zor geldiği için 3-4 öğün yiyorum bi de yemek yapanım olsa valla tüm gün yerim bende 😂😂😂 olsun kız spora gideriz zumba falan yaparız zayıflarız yine 😬😬
yenihamileyiz 2022Mom2022 Rabbim şifa versin, bende öyle şeyler şimdilik olmadı ilerde ne olur bilemiyorum 😅
2022Mom2022 Asyabuse bu arada bacak yada basenlerinde ağrı oluyormu sabahları ağrılı uyanıyorum basenimin yanları hafif popomun içteki kemikler falan 😵💫
Asyabuse 2022Mom2022 bu aralar daha çok iç bacaklarım ağrıyor benim ya çareyi soğuk suyla yıkamakta buluyorum 🙄
2022Mom2022 Asyabuse ürperirim yapamam onuda Ya bu kadar erken olması normalmi insanların karnı büyüyüp son aylarında yaşıyor ben niye bu kadar erkenden yaşıyorum 😵💫
Asyabuse 2022Mom2022 bence kendilerine yer açıyorlar da ondan 😂😂 ben içimde dozer çalışıyo sanki ne yer açmakmış diyodum ahahhaha
2022Mom2022 Asyabuse benimde bağırsak hareketlerimden bir sesler geliyor otur dinle Gül 😂😂vurkkk vırkkk vaaaark 😂😂😂 neyse sağlıkla gelsin yavrularımız 🤲🤰