Zehber Emine122 ayyy daha birşey olduğu yok biliyormusun sancılar kasıklarda da başladı o kadar başka birşey yok yani düzensiz gene sancılar 😣😣😣😣
Emine122 Zehber benim oglen baya asagiya indi 1 saat sonra yukari cikti suan surekli sertlesme oluyor
Zehber busrasahinn cnn beline iğne saplanır gibi oluyor karnına doğru vuruyor vede bebek aşağı ya baskı yapıyor adet sancısı gibi sancin olur benim öyle yani inşallah anlatabilmisimdir😄🙈😊🤗
Zehber Emine122 bende aynı yaa karnım çok sert belimde kasıklarımda ağrım var ayyy artık gelsinler yaaa sevelim 😍😍😍
Babies16 Emine122 ben ebeyim bizde hastalara sanciniz gekince dayanabildignz sicakliktaki suyla dus alin belinize tutun diyrz.aciklik cok hizli ilerliyor
Babies16 Zehber hangi karisim ? Hint yagiyla ilgili olani soruyorsanz sadece lavman deil aslinda kaslari gevsetyor agrilari tetikliyor.gevseyen kaslardan dolayi bi etkiside buyuk tuvalete cikma oluyor dolayisiyla.ama asil amac agrilari tetiklemek
Zehber Babies16 anldm ben kendi ebeme sordum da kesinlikle yapma dedi lavman etkisi yapıyor sadece dedi o yüzden sordum
Zehber Babies16 tsk ederim bilgi verdiğiniz için peki bende aynu şekilde kendiliğinden 3 gündür ayıptır söylemesi ıshalim🙈🙈acaba doğum yaklaştığı icinmi
Babies16 Zehber rica ederim..eger usustme fln olmadiysa genel olarak ishal yaklasan dogumun habercisi deniliyor bende 3 4 gundur oyleyim nisanimda geldi 2 gun once bekliyrm bakalim 😊
Zehber Babies16 yok üşütme falan değil ya o kadar muz yememe rağmen ıshal oldum ama bende daha nisan gelmedi ki hadi hayırlı olsun sana şuanda bebek çok hareketli aşağıda oynuyor birde kasiklarim agiriyor belim agiriyor