Ayda123 Kızlar bu normalmi ? Bebekte bi sorun olmadığını söylediler ama benim bu 2. Hamileliğim kızımda çok kilo almıştım bunda 2 bucuk kilo almışsın diyince şok oldum çocuktan oturup dinlenemiyorum sürekli iş yapıyorum ondanmı acaba
sibellalala Ayda123 benim nerdeyse sayılı hünüm kaldı bizde topu topu üç kilo aldık. Doktorum hiçbir sorun görmedi hatta daha iyi dedi. Siz kaç kilo ile hamile kaldınız. Ben normale göre kiloluyumkilolular daha az alırlarmış
moom222 Ayda123 yirmi gün sorna doğumum var toplamda 8 kilo almışım bebekde ,2900 bnce gayet iyi kilon bnde o ayda 4 kilo almıştım almamıştım GB birşey bebek iyiyse sorun yok sen almasnda olur bacım 😅
Ayda123 sibellalala bende kiloluyum 85 kiloyla hamile kaldım şuan 87 bucuğum ilk kızımda 15 kilo almıştım o yüzden şaşkınım normalmi diye araştırıyorum
Ayda123 haklisinesracim yinede kilo endeksi hesaplanıyor ya bebek için bu kadar vs almak gerekiyor diye o yüzden merak ettim
Ayda123 moom222 içim rahatladı valla 😂 ya ilkinde o kadar şişmiştim ki o yüzden şimdi bunun böyle olması şaşırttı acaba sıkıntımı var dedim sağlıkocağıda çok sordu sordu ondan biraz ürküttüler beni
Ziynet4459 Ayda123 benimki de 6 aylık kız bebek 7 kilo aldım sizin kilo almanız çok da önemli değil bebek kaç kilo şu anda benimki 830 gram küçük dediler 26 haftalıkta
Ayda123 Ziynet4459 bizim 25 haftalık olucak şuan kilosunu bilmiyorum en son 1 ay önce gittim gittiğim gibide sorucam doktora bakalım sağlıklı olurlar inş bebişler
cgnduru Ayda123 normal canım zaten çocuk 5. Ayda büyümeye başlıyor ben 5. Aya kadar -5 kilodaydim daha sonra yavaş yavaş almaya başladım. Şimdi 33 haftalık toplam 10 kilo aldım.. düşün yani 😀
Minnacksevdack Ayda123 en güzeli. ben 36. Haftaya girmek üzereyim 8 kilo aldım. Hepsi bebeğe gitmiş. Sağlıklıysa kilo alıp almamak önemli değil 🌸
Ayda123 Minnacksevdack zaten tamamen çocuk için soruyorum iyi mi diye yoksa kilo almışım vermişim takan bi insan değilimdir sadece ilk bebeğimde 15 kilo almıştım son doğuma kadar bu 6 aylık 2 bucuk kilo çok az geldi
Ayda123 Zisanince diyolar ya hani her bebek farklı oluyo diye gerçekten doğruymuş ya ben ilk bebeğimde ödemden yürüyemiyodum bunda sanki hamile değilmişim gibi her bebek te farklı yaşıcaz demekki
Haklisinbacim-8 Ayda123 Bebekte sorun yoksa eğer çok güzel canım şanslısın ben 10 haftalık hamileyim şimdiden 2 kilo aldım allahtan kilolu değildim de çok belli olmuyor sebze ağırlıklı beslenmeye karar verdim bir süre 4. Aya kadar falan
Ayda123 Haklisinbacim-8 yani ilk hamileliğimde çok kilo almıştım o yüzden şaşırdım şimdi ben 15 kilo almıştım ilkinde sen yine iyisin ☺️