excitedmom- merhaba canım..İlk önce Allah hayırlısı ile sana evlat nasip etsin,bunu hamile olan biri olarak ve çok içtenlikle söylüyorum🤲🏻Hamile kalamıyorum fikrini aklından çıkar,ne kadar çok düşünürsen o kadar olmuyor..Bende öyleydim evlendikten sonra 2 ay korunduk sonra 3 ayı korunmadık hamile kalmak içinbazı tavsiyeler aldım ve bana ceviz suyunu dediler yap diye.bende yaptım. 12 ocak reglim oldu 13 başladım ceviz suyuna her sabah aç karına 10 gün içtim ve bıraktım ilk içmeye başladığımda bana şifa olsun Allahım dedim.. ve hamile olmak fikrini aklımdan çıkardım..Dişim ağrıyodu onu çıkartmaya gidicektik,dedik ki bir dahakı reglimi bekliyim sonra gidelim..Şubatın 9 u reglim olucaktı hiç,beklemiyordum oysaki hamile ola bilirim diye,reglim gelmedi 3-4 gün geçti test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim..Güzellikler hiç beklemediğin anda gelirmiş..İlk önce Allahtan istemek lazım,ben hayırlısıyla Allahımdan istemişdim hayırlısıyla bana nasip et,hayılısı değilse olmasın diye dua etmiştim..Ve Rabbim nasip etdi çok şükür..Allahın vermiyeceği güzelliöi heç bir şeyden beklemek doğru diğil ama şifası olan şeyleride yapmakta çok fayda var🌹🥰