Hevii Arkadaşlar merhaba 8+4 haftalık hamileyim , doktora bugün gidebildim. Kese ve bebek var fakat kalp atışı yoktu. Doktor bir hafta sonraya randevu verdi eğer gelişme olmazsa kürtaj olacam benim gibi aynı durumu yaşayan var mj
Senanur567 Hevii ben yaşamıştım 8 haftalikken kalp durmuş ben 12 haftada öğrenmiştim şimdi ikinciyi hamileyim 8+4 günlüğüz aşırı stresliyim buda öyle olacak diye inşallah haftaya güzel haberler alırsın
Hevii tazebiranne_hg04 doktor bebek gelişimi 6+3 haftalık ve kalp gözükmüyor dedi daha öncede boş gebelik yaşamıştım
Hevii Senanur567 inşallah teşekkür ederim , bende daha önce yaşadım şimdi iki yaşında bir kızım var , ikinciyi düşünüyorduk
biranneadayi15 Senanur567 benimde aynısı başıma geldi 3 hafta ölü kalmış karnımda şimdiki hamileliğime sevinemiyorum resmen korkmaktan endişe etmekten mutluluğunu yaşayamıyorum yaaaa
Asliormanci Hevii evet hayatım gecen sene bende öyle olmustu bende 8 haftaya kadar beklemişlerdi ama bebekte yoktu benim gebeliğimde yolk kesesi de görünmüyordu kesenin içi bomboştu yani kürtaj olmsutım sonra sizde yolk kesesi var. Mı
Buser54 Ablamda oldu. 9.hafta biterken kalbi atmaya başladı. İçinizi ferah tutmaya çalışın ve tek doktorla yetinmeyin
havvaana Hevii ben de 6. Haftada kalp dinlemiştim 7. Haftada kalbi durmuş 8. Haftada gark ettik. 7. Haftada kalmış gelişimi dedi kalbi atmıyor dedi ilaçlarla düşürüp sonra kürtaj oldum
hayallliiim Hevii kuzum daha 6+3 oldugu içinde olmayabilir kalp atışı Geç döllenmedir korkma kötüyü düşünme bak ben dün gece bugün sabah ultrasona girdim kanama alanı yok dedi şimdi 2 li taramaya girdim daha erken dedi ama bu seferde oradan polikinlik kısmına geçince kanama alanınız varmış dedi aynı doktor
Senanur567 biranneadayi15 aynen canim bende öyleyim 08 Ağustosta randevum var artık stresten kafayı yiyorum artık karnıma bakıyorum kalbi atıyor mu acaba hisseder miyim diye iyice kafayı yedim yani
biranneadayi15 Hevii canım bol bol dua et inşallah haftaya kalp atışını duyarsın üzülme sonradan kalp atışını duyan çok kişi var
Hevii biranneadayi15 inşaallah hayırlisi olsun ama sanmıyorum bu 4 boyutlu ultrasyondu , devlette yanılma payı yüksek oluyor cihazlardan dolayı
biranneadayi15 Hevii Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin bir mucize olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
biranneadayi15 Hevii geç döllenme ilk hamileliğimde başıma geldi 9+2 hamileyken ultrasona göre bebek 7+0 çıkıyordu 2 hafta geç döllenmişti seninde öyle olabilir
biranneadayi15 Senanur567 anlıyorum seni bu hamilelik panik atak ediyor bazı bizim gibi olan hanımları Allah yardımcımız olsun hareketlerini hissedene kadar böyle artık