Annesininportakali53 Bnmv-1 valla kesin tekmesi dediğim hafta 20. Haftaydı 22 oldum geceleri durmuyor eşimde hissediyor eşim konuştukça tekme atiyor ilerleyen haftalarda düzene girdiğinde nasıl uyurum bilmiyorum🤭
Merss minikerdeminannesi herkesin farklı oluyor 21 - 22 haftasında hisseden yine varmış. Birde eğer kilo problemin varsada geç hissedilebilirmiş. İnşallah en kısa zamanda sende hissedersin yavrunu
minikerdeminannesi Dilossh ilk değil sanırım çünkü doktor bana ilk olduğu için 20 de hissedersin demişti
smglplt1453571 12 .haftada çok az hissettim 16 haftada net bir şekilde hhissetim 18 haftada tekme yemeye başladım maşallah kızım içerde karate yapıyor şimdi 28 haftaligiz qrtik siz düşünün yani
minikerdeminannesi smglplt1453571 ilk değil sanırım çünkü doktor bana ilk olduğu için 20 de hissedersin demişti
miranmomsss Bnmv-1 18+4 de minik minik kıpırtılar hissettim 21+3 üz artık tekmelerini hissediyorum düzenli çok tatlı 🥰👼🏻🥹
minikerdeminannesi Merss kilo problemim yok ama ilk olduğu için doktor 20. Haftada hissedersin demisti