ilknur53 Kızlar özel sağlık sigortası yaptırmak istiyorum ama böyle doğumu da karşılayan acaba memnun kalan varmı
Mucizemutlusu ilknur53 ben demirhayat sigortası yaptırdım. Doğum dahil içerisinde. Şu an memnun gibiyim. Diyetisyen ve psikoloğa gitme avantajı da sağlıyor
Mrsfly ilknur53 gebemisiniz şu an? Gebelik esnasında bireysel sağlık sigortası yaptırılmıyor sanırım, veya gebeliği kapsamıyor diye biliyordum ama yanlış biliyor da olabilirim.
ilknur53 Mucizemutlusu ama ben sordum bazı yerlerde geçiyor doğumu da karşılayan vs bana uzak oluyor hastaneleri
ilknur53 Mrsfly dün aradık konuştuk gebelik olunca karşılıyor doğum vs ama hastaneleri uzak pendikde otuyorum Kadıköy’de dedi bana
mavininhertonuu Merhaba nedir bu sigorta senelik mi ödeniyor aylık mı herkes bahsediyor ama bilgim yok doğumu ve gittiğin muayeneyi karşılıyor mu böyle sigortalar bebek doğduktan sonra da işe yarıyor mu, daha mı mantıklı oluyor 7 8 bin doğum ücreti vermektense?
benkosarim İki can sağlık sigortası paketi var Demir hayat ve bazı şirketlerde onun dışında siz hamileyken hiç bir sigorta dogumu masrafları karşılamıyor. ama zaten doğum paketleri ile sağlık sigortası şu anda aynı fiyat hastaneye vereceğiniz fiyatla aynı hatta daha fazlası da çıkabiliyor sağlık sigortası yaptırmak isteyince hiçbir şeyi karşılamıyor ama doğurduktan sonra özel hastanelerde geçerli olan sağlık sigortasını normal alıp yaptırıp kullanabiliyorsunuz 3 yıl geçense sigortanızın üstünden yani kullanmaya devam edip öderseniz hamile kalırsanız o zaman da doğum masraflar falan o zaman karşılıyor