esratrnn Çam sakurada doğum yapan var mı? Memnun kaldınız mı ? Bir de daha önce orada hiç randevu dusurmedigim için takipli hasta değilim bir sıkıntı çıkarırlar mı? Bilenler lütfen yazsın doğuma az kaldı kafam çok karışık?
Aysenur1233 esratrnn canım ben orda doğum yaptım sezeryan gayet iyiler ilgililer doktorlar hemşireler Güler yüzlüydüler ben beğendim
Nur123aa esratrnn doğum yapalı bir ay oldu sezeryan oldum çok memnun kaldım tekrar doğum yapsam tekrar oraya giderim ilgi alaka özel hastanelerde yok hiç devlet hastanesi gibi değil takipli olsanız daha güzel ilgileniyorlar ama acilden doğuma alırlar
Ipeksari57 esratrnn bende orda doğum yapmayı düşünüyorum randevu bulabiliyorum ama inan çok ama çok zor hatta dün gece saat sabaha karşı 4 de randevu buldum biri iptal etmis mhrs den bildirim açmıştım hemen aldım yoksa hep 1 ay bazen daha fazla beklediğim oldu qma 36 oldum çok şükür artık randevusuz da bakıyorlarmış. Bir de görümcem orda doğum yaptı baya memnun güzel diyor genel olarak herkes bakalım Rabbim bizinde güzel insnalarla karşılaştırsın da güzel doğumlarımız olsun inşallah ♥️🌸
esratrnn Sleepless_Mother evet ya hep duyduğumda iyi diyorlar da birebir doğum yapmış birinin yorumunu alsak iyi olurdu en azından muayene olmak gerekiyor mu onu öğrenmem lazim
Nur123aa esratrnn şansa bir kere düşürdüm saat tam 4 aradım ama ben randevu aldığımda 35 haftadaydim bir kere randevulu gittim 36 haftadan sonra randevusuz gidiyorsunuz
HurremSultan Ben orda yaptım. Devletin tek kötü yanı sancı anında yatağa bağlı kalmanız. Onun dışında temizlik ilgi alaka saglik çalışanlarının muamelesi çok iyi. Yemeği kötü ama😅😅
Ipeksari57 esratrnn Amin Allah razı olsun canım Hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi 🤍
Ebru3 esratrnn kuzum çam sakura da çalışan ebe tanıdığım var. Ablası çok yakın arkadaşım bizzat kendisi söylemiş ablasına. Doğuma asistanlar giriyor, bağırıyorlar,kızıyolarlar gebelere demiş. Bir kaç tanıdığım orda doğum yaptı memnun değillerdi.
esratrnn Ebru3 😤 bu doktorların hastalara gebelere sürekli bağırıp azarlamasını anlamıyorum. Sanki işleri bu değilmiş gibi🤦🏻♀️