Nuriay Deneye. Ve faydasini gorenler yazarmi neler yediler nelerin faydasini gorduler. Kaç gram fark du artişlarda
Dilaraortacc1 Nuriay her sabah yumurta peynir ara öğünlerde hurma çiğ kuruyemis ve her gün 1 tane sade soda bunları uyguladım bebegim 2 hafta önde gidiyor şuan
kahvesever__ Nuriay her gün yatmadan önce süt 🥛 le bir tane muz yiyin kalkınca da aynısını yiyin çok kilo yapıyor
uraz_ve_annesi- Nuriay yoğurt kesinlikle her öğünümde yedim 1 haftada 200 gr almış kaşar falan sağlıksız olduğu için doktorum önermedi üstüne basa basa yoğurt dedi ciddende aldı
Nuriay Dilaraortacc1 kahvesever__ Karelinannesi uraz_ve_annesi- ozgeozcan Nissaam Caglaklckksl Selimkemalinannesi Kleopatra- Bortubocek aylakiral tesekkur ederim hepinize kizlar. 28 haftaya girdim kizim 850 gram civarinda ve 1 hafta kadar arkada oglum 28 haftada 1600 kiloydu. Evet her bebek farkli oluyor aslinda normal deger ama ben yinede beslenmeme dikkat edeyim . Bu aralar pek dikkat edemiyorum oglumda kucuk onunla ilgilenmekten vakitlice dogru beslenemiyorum. Tesekkurler kizlar Derya
ozgeozcan ben sırf sağlıklı gebelik dönemi geçsin bebek sağlıklı kilo alsın diye diyetisyene gittim sabah mutlaka yumurta ve sınırsız peynir önerdi beyaz peynir özellikle her yemeğin yanına yoğurt ekledi bi bardak yatmadan süt ve her gün yarım muz ayrıca çiğ fındık çiğ badem ve ceviz günlük tüket dedi
Nissaam Her kahvaltıda kasar peynir süt beyaz peynir pekmez ceviz yiyorum gun icinde muz ve bir bardak daha süt içiyorum baska meyvelerde tabi 10 gün önden gidiyo kilosu ama bünyeylede alakalı bir durum kimisi yesede almı kilo hurmada cok faydali bu arada
Caglaklckksl Nuriay süt yoğurt peynir yumurta fındık ceviz sebze ağırlıklı besleniyorum bebeğim ili hafta önden gidiyor iri bir bebek :) çok fazla et sevmediğimden ara da tüketmeye çalışıyorum ama yiyebiliyorsanız et ve balık bol tüketin
Selimkemalinannesi Ben yoğurt diye duydum kemikleri açısından ama bi doktor ne kadar yersen ye bebek doğacağı kilo belli anne rahmine düştüğü an demişti oda doğru
Kleopatra- Nuriay Bol bool muz yiyin kesinlikle. Bebeğe kilo aldıran en önemli yiyecek bence. Ki bilgilerdede öyle yazıyor muz yiyin yani
Bortubocek Bu konuda cok deneyimli olabilirim..hamileligin başından beri istahsizdim..37.haftada doktor 2700 bebek dedi..daha kilolu olsun istiyosan 2 hafta boyunca sirayla her gun et,tavuk,balik yiyeceksin dedi..ve 39.haftada bebegim 3750 dogdu😍