Bilgeklc thkarabali merhaba ben avcılar hospitalde yaptırdım yarın alıcam sonuçlarımı 158 tl ye yaptırdım burdan bi arkadaşta esenyurt reyap hastanesini önermişti ıygun olarak yanlış hatırlamıyorsam 100 yada 110 tl ydi
Bo25 thkarabali devlette ücretsiz canim rahat etmez içinm özel diyorsan önerilen hastanelere gidebilirsin 100 .150 bişey degil
Kmercer Gaziosmanpaşa Avrasya hastane : 2li test + muayene 80+102 toplam 182 ödedik 10 gün kadar önce
ZeynepEdaa Gaziosmanpaşa hastanesinin yaninda Gaziosmanpaşa kadin ve aile sagligi merkezi var 100 liraya yaptirdim orda
Kmercer Zinnurwe ben Meriç Beyle başlamıştım aslında ama o hastane değiştirdiği için Atilla beyden randevu aldım sonrasında şuan Atilla bey e gidiyorum siz de mi Avrasya’ya gidiyorsunuz ☺️
ZeynepEdaa thkarabali benim doktorum orda Nefise Hanim muayene ücreti 80 lira fakat sadece test için gideceksiniz muayeneye gerek yok sonuçları kendi doktorunuzla göstermemiz yeterli.ayrıca devlet hastaneleri de bu testi ücretsiz yapiyor bilginiz olsun.
ZeynepEdaa thkarabali Nefise Meriç hanim doktorum başından beri takibimi o yapıyor Gaziosmanpaşa medical parkta yapicam doğumumu inşallah
thkarabali ZeynepEdaa Her devlet hastanesi yapmıyormuş okmeydanı yapıypr bana yakın ve doktorlarından hiç memnun kalmadım o yüzden özel arayışına girdim çok teşekkür ederim
Tugbaa34 Bn avıcennada kontrol oluyorum bana 205 lira dedıler test için..Sonra ben doktorum yanına gırdım doktor ense bel kalınlığı herseye bakmış sadece kan testıne yönlendırdı orayada 90 tl ödedım..205 lira olan test doktorumun sayesınde 90 tl oldu:)
Bskogzhn Bend eözele gidiyorum ama testleri devlette ücretsiz yaptırıyorum neden para veriyorsunuz ki... özelde ayrı bir işlem yapılmıypr sonucta