mervesaridag 39+2 dün kontrole gittim açılmam yok sancım yok suyum yeterli bekliycez dedi var mı benim gibi olanlar ?
Hamile_anne27 mervesaridag benim de son 3 ama gelen giden yok 😩 suni sancı bile verelim demedi doktorum. Yarın gel sezeryana alalım dedi bende kabul etmedim.
menuder mervesaridag aynıyız canım benim de son 5 yapmadığım şey kalmadı 😂 bebek erkek mi? Erkekse ve ilk gebelikse 41de geldiği de çok oluyormuş. Her şey yolundaysa bekle diyor çoğu kişi. Olumlu düşünmeye çalışıyorum inşallah zamanında gelirler sağlıklıca 🙏🏻
mervesaridag Karelinannesi yürüyüş yaptım pilates yaptım sıcak suyla duş alıyorum ama benimkinin yeri rahat heralde hiç gelmek istemiyor 😂
Ozcnbsraa mervesaridag cumartesi günü kontrolüm var doktorum o güne kadar bekleyelim dedi yoksa suni sancıyla doğumu başlatalım dedi ama hiç açıklığım yok benim o yüzden suni sancıyı kabul etmedim direk sezeryan günü verecek
mervesaridag benimde cuma kontrolüm var 2 kere çatı muayenesi oldum rahimde yumuşama var fakat açılma yok dedi büyük ihtimalle suni sancı teklif etçekler ne yapçam hiçbir fikrim yok ilk gebeliğim benimde😕
mervesaridag Hamile_anne27 bende aynı şekildeyim beklicek sabrım da kalmadı gebeliğin başından beri vajinal mantarla uğraşıyorum geçmek bilmedi bi türlü sırf bu yüzden hemen doğurmak istiyorum allah yardımcımız olsun inşallah 🙏🏻
Sofistikee 40+0 im ne ağrı ne sancı var. Yapamadığım ev temizliği kalmadı. Pilates düzenli yürüyüş hurma ananas heppsini denedim. :(
Sofistikee eylul09__ yok canım malesef bazen çok az karın ağrısı oluyor ama . bugun gittim doktora da 41. Haftaya gelince sancin hala gelmez ise biz suni veririz dedi. İnşallah kendiliğinden gelir
Misseyma Çıldırmış bu bebeler yasa ,ne gelen var ne giden.Gelmeyenler kervaninda benim kzda var Allah aşkına çıkışı gösterin 😍😍39+5