Tugce3441 Meleklerim00 hep merak etttim bız tekiz zor taşıyoruz nasıl dayanıyorsunuz Allah kolaylık versin 😅
Sehrbnon122 Meleklerim00 bennn çift 21 haftalık yumurta ikizlerime hamileyim bi kızım bi oğluşum olacak insallah
AysenSeker Meleklerim00 31+1 haftalığız. Bir oğlum bir kızım geliyor Allah izin verirse. Herkese sağlıkla kucağına alması dileğiyle 🤗🤗🧿🧿🧿🤲🏻🤲🏻
Qnl Gny18 Gny18 27 hafta diyince çok erken iş gibi geliyor bana 85 gün kaldı diyince oooo baya yol almışsın az kalmış diyesim geldi 😂🙏
Meleklerim00 Tugce3441 21+4 şuan karnım çok büyüyünce bu soruya cevap verecem 😂😂😂 şimdilik yolunda şükür herşey ama işte biraz fazla yiyip içince şişlik yapiyo yatamiyosun
Qnl Meleklerim00 kaç haftalık benim de çift yumurta ikizi 12 haftalıgız ama riskli bi gebelik geçiriyormuşum 5 gün çnce öğrendim şuan sadece malak gibi yatıyorum
Meleklerim00 Qnl 21+4uz bende riskli gebeyim kaç ay lekem oldu kırmızı kan gördüm hastan de çok yattım ama şimdi çok şükür iyiyiz 4 aylık olunca rahatlıyosn biraz çünkü bebek buyuyo ve damarlara baskı yapiyomus
Sehrbnon122 Meleklerim00 benim de bi kızım bi oğlum olucak insallah ilk gebeliğim ve 20 yasında Yomra heyecanlıyım