Minikanne11 Selam arkadaşlar 23+5 haftalık hamileyim sağlık ocağında tahlil verdim troid 5.63 çıktı biraz yüksek dedi hamilelikten öncede bu problemim vardı düşürmüştüm yeniden yükselmiş varmı aranızda böyle sorun yaşayan ve kolestrol da yüksek çıktı bebeğe zararı varmı çok canım sıkkın yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar
Ogretmen_Anne_ Minikanne11 kolesterolü bilmem ama hamileliğimin 7. Haftasından beri tiroid ilacı kullanıyorum şuan 34 haftalığız çok şükür bir problemimiz yok
Melikerva Minikanne11 ilaç kullanıyorum 3 ün altında tutmaya çalışıyoruz . İlaçlarını düzenli kullan inşallah sıkıntı olmaz
Busrabnrby Minikanne11 merhaba canım benimde kızımda çıkmıştı tiroid devamlı her ay endokrinde kan verdim ve ilaç kullandım doğum sonrası geçti çok şükür bir sıkıntı olmadı
Kbr Minikanne11 merhaba troid yüksekliği kolestrol yüksekliği yapıyor ben et yemediğim halde troid hastası oldugum için yüksek bir endokronoloji uzmanına görünün ilaç baslatırlar düzenli olarak aylık kontrole gidin normal bir birey için 5 kötü bir değer değil ancak hamılelıkte 2.5 üst sınır erkenden fark edilmiş bu çok güzel
Bebekkkkkk Benimde tiroitlerim hizli calisiyormus ama gebelikte olan bseymis sanirim yoksa hep degerlerim normaldi benim endokirone gttim sonra dahilyede devam ettim ilacta vermedi sadece her ay duzenli olarak dahiliye doktoruna gidiyorum degerlerime bakiyor cok kotu olursa ozaman ilac yazar heralde ama insallah hepimiz iyi olalm
yenihamileyiz Tiroid benim de sorunum maalesef. Geçen hafta 4.40 tı ilaç başladık, bu hafta kontrol amaçlı kan verdim 4.79 çıkmış ne olucak bilmiyorum. Rabbim sağlıklı eylesin hem bizi hem bebeklerimizi🤲🏻
bedes13 Benim de tiroid yüksek ilaç başladık 1 buçuk aydır kullanıyorum bugün doktorum gebelik boyunca kullanmam gerektiğini söyledi
Hadya Benim hamilelikten once vardi boyle bi sorunum degerlerim hep cok yuksekti,zehirli tiroid var dedi doktor,martta ameliyat oldum tamamini aldirdim,simdi duzenli ilac kullaniyorum.7 haftalik hamileyim cok sukur.
soybeansmom Benim de kolestrol az bişi yüksek çıkmıştı doktor hamilelikte normal bu dedi. Tiroidim de bi ay düşük bi ay yüksek seyrediyordu şimdi baya düştü. İlacı hep kullanmak gerekiyor stabil tutmak için. Çoğu hamilelikte tiroid hep bi dalgalanıyor çevremde de öyleydi. Ciddi bir yükseklik, hamilelikten dolayı olam tiroid harici altta yatan haşimato vs yoksa ve doktorunuz ekstra bişi demediyse hiç endişelenmeyin bazı hamileler bilmeden ilaç kullanmadan bile bebeğe bir şey olmamış şükür
Minikanne11 soybeansmom bende yeni öğrendim inşallah bişey olmaz ilaç başlamadı doktor hala 20 gün sonra gel bakalım ilaca başlarız dedi
Ogretmen_Anne_ zehracal 75 kullanıyorum şuan ilk 25 ile başlamıştık değerlerim düzelmeyince yavaş yavaş dozunu yükseltti doktorum şuan 75 kullanıyorum çok düzenli bi şekilde ilerliyor tiroid değerlerm