_almirasmom b_senell33 ben 7. Haftamda baslıcam 14. Haftama kadar kullanıcakmışım sonra bırakıp dogumdan sonra baslıcakmısım ne kadar doğru bılmıyorum
b_senell33 Qnl evet doktor 35 haftalık olunca bırakıcan demişti Bnde interneten bakıyorum 35 haftalığa 8 aylıkken dior Emin’de olamıyorum uygulama var ama 35 haftalık tam kaç aylık oluyor bilen varmı aranızda sizede 35haftada bırakın denildimi
b_senell33 _almirasmom ben özele gitmiştim yazdı 35 haftalıkta bırakıcaksın dedi herkesin bünyesi farklı demekki değişior haftaları
Kaya13 b_senell33 ben iğne olarak kullanıyorum enox 4000 lik doğumdan 12 saat önce keseceğiz ve doğum sonrası 1 hafta 10 gün devam edeceğiz dedi benim doktorum
Ceydasel b_senell33 oksapar iğne ve ecoprin kullandım.Ecoprin 35. Haftada bıraktırdı doktorum iğne doğum olana kadar kullanacağım ,doğumda 2 gün bırakıp 20 gün tekrar kullanacağım
b_senell33 Ceydasel ya birşey sorucam 35 hafta tam ne kadarlık oluyor interneten fln bkyorum 8 aylık dior ama bazen yanlışlıkta oluyor uygulama var ama güvenemiyorum Bnde hap kullanıyorum 35 haftada bırak dedi doktor
Ceydasel b_senell33 bende uygulamaya göre hareket ettim 40 hafta hesapladıkları için ay olarak hesaplama yapıp düşünmeyin uygulamada ki haftaya göre takip edin
b_senell33 Esmaky sizedemi 35. Haftada bırakın dedi ay bide içinde 1 aylık kullanmalılar var her ay yazdırmayla uğraşında bide onu😂