AysUysal Mzg_15 benim bat 1 , belirti olarak akntm çok göğüste dolgunluk var. Adet olcak gibi hissediyorum ama hadi hayırlısı bakalım 😌
Ardakumsal Mzg_15 belirti olarak Ben gebe kaldığımda Adetıme 8 gün kala leke 1 gün kala göğüs ucu hassasiyeti yaşamıştım akıntıda gecikmeden sonra başlamıştı ama kürtaj oldum ben Rabim size hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşşalah 🌺
Mzg_15 Sinem94 bende de deli gibi uyuma isteği var kasiklarda tarif edemediğim bir duygu 😂 umarım psikolojik değildir.
Ozlem_K38 Benim bat 2, akıntı var çok hafif başka belirtim yok🙈 Adetimin 13. günü yumurtlama gördüm. Yumurtlama 20 temmuz, çatlama 21 temmuz. 25 günde bir adet oluyorum. Sizin yumurtlama ne zaman oldu? Kaç günde bir adet oluyorsunuz ?
AysUysal Ozlem_K38 inan takip etmedim son adet tarihim 2 temmuz işte 1 hafta sonra denedik. Onun dışında yumurtlama takip yapmadım. Normal kaset test aldım☺️
Ozlem_K38 AysUysal Yumurtlamandan 14 gün sonra adet oluyorsun canım. Büyük ihtimal 19 da yumurtlamışsın. inşallah kanda da pozitifi görürsün 🌸🙈
AysUysal Ozlem_K38 inşallah kuzum 2 kaybım var öyle korkuyorum ki inşallah bu sefer sağlıklı olur olursa 🙏 tüm isteyenlere rabbim sağlıklı evlat nasip etsin inşallah canım ❤️
2oglus Bat 4agustos erken heves edip sonra üzülmek istemiyorum belirti olarak göğüs ucu acısı dolgunluk ve adet olacak gibi kasık ağrısı ve akıntım var ama sanki umudum yok 😞 rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah 🤲
Mzg_15 Sinem94 kan testi veya evde test yapmamak için kendimi zor tutuyorum 🥲 çünkü tek çizgi görmekten çok korkuyorum
Minik1Civciv Mzg_15 benim bat 31 adete 7 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif 6 gün kala kan verdim 0.10 inşallah geç döllenme olur diye umut ediyorum iki kaybım var ikisinde geç döllenme bi umut bekliyorum duşa edin ne olur