nurklcl Arkadaşlar bugün kontrole gittim 6+6 gebelik sürecindeyim kalp atışları normal 150 atıyor ama şekli genelde yuvarlak olur bu bir sorun teşkil etmez ama dedi yine de ilaç verdi 2 doktora gidiyorum biraz tedirgin oluyorum çünkü daha önce bir kaybım oldu çok ilaç kullanma taraftarı değilim bu şekilde gebelik yaşayıp sorunsuz ilerleyen varmı aranızda [https://mutluresim.com/images/2022/07/27/FyFvE.jpg]
Haklisinbacim-8 nurklcl Kuzum benim kesemde böyle hatta bebek en ucuna oturmuş sol tarafını aşağıya doğru eğmiş değişik duruyor 😅 Ama bir problem yok 10 haftalık olduk herkesin kese şekli farklı oluyor kanama alanı falan yoksa doktor normal dediyse korkma hiç
mustafatma43 nurklcl merhabaaa benim de aynı kesem doktor kürtaj dedi ben aldırmadım acaba sizin ölçüleriniz neydi
nurklcl Haklisinbacim-8 yok canım kanama alanı felan çok şükür sadece idrarım açık sarı ve sarı akıntım olduğu için enfeksiyon riskine karşı fitil verdi o kadar Daha önce bir kaybım olduğu için çok endişeleniyorum sürekli gidip göresim geliyor 🥹🌸
Haklisinbacim-8 nurklcl O kadar iyi anlıyorum ki seni kuzum benim de ilk gebeliğim kayıptı kalp atışlarını duyuncaya kadar günlerim saniye gibi geçti rabbim bize bağışlasın evlatlarımızı inşallah 🌸
nurklcl Haklisinbacim-8 amin inşallah canım benim içimi rahatlattın Allahım sağlıcakla kucağımıza aldık dediğimiz günleri de göstersin hepimize inşallah ❤️🙏🏻