Asafmavi Kızlar son 11 günüm epidural sezeryan olacağım. Sezeryanı epidural ile olan arkadaşlarım deneyimlerini paylaşabilir mi? Spinal ile aradaki fark nedir hangisi daha iyi. Bana kalsa genel istedim ben ama dr merak etme ben yanında olacağım bebeğe narkoz vermek istemiyorum epidural ile çok rahat bir doğum olacak dedi ama kilomda olduğu için (101) korkuyorum 🙈🙈🙈
2bebe1gebe Asafmavi benimde son 13 günüm kaldı anestezi doktoru bana bi kağıt verdi ordaki farkı yazıyor Spinal direk belden aşağıya uyyşturup tek seferlikmiş ama epidural belden bi boru parçası uzatılıp ihtiyac hallerde ilaç veya ek narkoz uygulanabiliyormuş öyle yazıyodu kağıtta ama şey mesela ben 2 kez spinal oldum gayet rahattı şu boru mevzusu korkutuyo beni😂yengemde görmüştüm onuda boynuna kadar geliyor o zaman o çok acı çekmişti çıkartana kadar hep o boru kısımları çok acıyor diyordu
BuketDefne Asafmavi Merhabalar bende epidural olmuştum gerçekten sıfır ağrı oluyor hiç korkmayın belinizin içerisinde katater kalıyor şeffaf bişey taburcu olana kadar eğer ki ağrı durumunuz olursa hemen gelip ordan ilaç veriyorlar ismi gibi gerçekten prenses doğum 😇 sadece doğumdan uzun bi süre sonra hafid bel ağrısı kalıyor o da zamanla geçiyor
Aysemeva0306 Asafmavi kilon gözünü sakın korkutmasın 31 kilo alarak 101 kiloyla doğuma girdim ertesi gün on kilosu gitti hiç bir problem yaşamadım spinal anestezide. Tek tavsiyem bol bol şekersiz sütsüz kahve iç başın belin ağrımasın. Doğumda da hiç bir şey hissetmiyorsun hemşirelerin didikodularını dinliyorsun çünkü çok rahatlar 😂
Asafmavi 2bebe1gebe insan doğumun hertürlüsünden korkuyor anam🤣 hayırlısıyla bi doğursaydık . Ama doğum olayı aşırı derece de korkutuyor beni
Asafmavi BuketDefne teşekkür ederim canım. Ağrı sızı kesiyi falan Hiçbişi hissetmiyor sun demi . Ben biraz korkuyorum da 🙈
Ekonomist28- BuketDefne yukarı da bi hanim boynuna kadar geliyor demiş. Boynuna kadar hortum falan.. Birkaç kişinin de videosunda gördüm boyunda bir şey takılı o ne oluyor acaba..
BuketDefne Night Sanırım damar yolundan veya kalçadan iğne yapılıyor ama epidural olma şansınız var ise kesinlikle epidural olun ayrıca sütünüzde hemen geliyor gecikme olayı veya hiç gelmeme gibi bişey olmuyor
BuketDefne Asafmavi Hayır hiç bişey hissetmiyorsunuz zaten epidural yapıldıktan sonra damar yolunda. Size sakinleştirici felan da veriyorlar yarı baygın şekilde oluyorsuz kısa bi işlem sürüyor uzandıktan bi 10 dk içerisinde bebeğinizin sesini duyuyorsunuz🥰
Doris Bende epidural ile oldum, boru degil tabiki, sizin hissettiginiz tek sey igne sonra oraya ilac gelmesi icin takilan bisey var. Siz his kaybedene kadar ilac veriyolar fazlasini degil. Odaya cikinca gayet iyisiniz.
Asafmavi Doris odaya çıkana kadar ki zamandan korkuyorum açıkçası sonraki acılar korkutmuyor beni 🤣 canlı canlı kesildiğini bilmek 🙈🙈🙈
Asafmavi BuketDefne dr epidral uygun gördü bende tamam dedim ama gönlüm genel anestezi den yana dr sakin ol ben yanında olacağım Hiçbişi hissetmeyeceksin diyor ama fenalaşırım diye korkuyorum panik oluyorum
Asafmavi Aysemeva0306 Ben zaten kilolu hamile kaldım 15 kilo ile tamamlıyorum nasipse. Kiloluların daha zor vs diyorlar doğumdan zaten korkuyorum bide ondan da korkuyorum 🤣
Aysemeva0306 Asafmavi hiçte zor olmuyor çocuk zaten o kiloyu verdiriyor. Sen pozitif düşün her şey çok güzel olacak. Doğumda zaten bebeği görünce hiç bir şeyi hatırlamıyorsun. Ayrıca biz kilolu değiliz etli butlu mutluyuz 😂
BuketDefne Asafmavi Kesinlikle doktorunuz u dinleyin ve inanın asla pişman olmayacaksınız siz hiç bişey hissetmeyeceksiniz dediğim gibi ameliyat esnasında size sakinleştirici ler yapılacak kafanız biraz leyla oluyor diyebilirim😇 epidural sonrası ağrınız olmayacak bebeğinizin doğum esnasında o güzel sesini kokusunu hemen alacaksınız ama genel anestezide öyle değil hiç bi anına şahit olmuyorsunuz ve uyanırken inanılmaz bir ağrı ile uyanacaksınız diyebilirim
BuketDefne Asafmavi Hayır zaten çok büyük bi kesi açmıyorlar tabi bu doktorunuza bağlı mesela 9.30 da beni ameliyata aldılar epidural anestezi yapıldı sonda takıldı hazırlıklar yapıldı başladı 9.51 de kızımın sesini duydum 🥰 10.10 da da odaya getirildim