Aynis OksijenliSu yogenim kullaniyordu memnundu zaten nuk kaliteli bir ürün ben emzigini kullaniyordum ogluma cok memnundum
Muallime_97 OksijenliSu Ben de 63 tl ye aldım ama m olanını aldım denedim akış hızı bayaga az geldi InsAllah memnun kalırız
minikturtam1 OksijenliSu bende ogluma a101′den aldim geçen gun. Henuz kullanmak nasip olmadı. M aldik acaba yeni dogan icin uygun olurmu? Yada hangi aylarda M kullanilir bilginiz varmi ?
Deletedmom_7 OksijenliSu ben de aynisini aldım a101 de baya İndirime girmişti. Henüz kullanmadım ama kaliteli bir şeye benziyor s olan yavaş akış yenidoğan için uygun. Hatta büyüklerinden de alacağım bir tane denk getirebilirsem.
OksijenliSu Deletedmom_7 Ben ilk zamanlarda cam kullanışlı olur diye S olanını aldım. Biraz daha büyüdükçe abisinin biberonunu kullanır misali. 😊😊🙈
Asafmavi OksijenliSu evet canım ben 60 küsüre almıştım 3-4 ay önce şuan ne kadar bilmiyorum fiyatını. Ama aynısı benimki de
Deletedmom_7 OksijenliSu benim ilk çocuk ya kimsenin biberonu kalmadı mecbur büyüyünce büyüğünü alacam😅
OksijenliSu Asafmavi 63.50 TL fiyatı. 😊😅 İyi denk geldi. İlk geldiği zaman ki fiyatına göre birazcık uygun.
Aynis OksijenliSu 5 sene once ogluma aldigim ☺️ normalini tutmadi kaucuk almistim onu tutmustu sonra hepsine alisti
OksijenliSu Aynis Anladım. 🙈 Bende oğluma biberon, emzik olarak Chicco almıştım. Bakalım şimdi ki bebeğime ise biberon olarak NUK’tan başladık.
OksijenliSu Muallime_97 Hadi yaa M olanı az mı akıyor? 🙄🙄🙄 O zaman S olanı çok çok yavaş akar. Acaba değiştirsem mi ama M’nin 240ml olanı vardı.
Muallime_97 OksijenliSu zaten siz de görmüşsünüzdür delikleri o kadar küçük ki bana m daha mantıklı geldi test ettim gerçekten de çok az geliyor bir de tek tarafta var sadece 6 delik boyut olarak da büyük ilerde suluk niyetine de kullanırım diye düşündüm