Sultan42 Ozgesahin kesinlikle çay zararlı midemede yanma yapıyor ama çay içmeyince akşama kadar kafam agrıyor
Denizcokmez Valla normalde cooook açık 1 bardak çay iciyorum doktorum 1 tane icebilirsin zararı yok dedi normalde sabah akşam süt iciyorum fakat bugün kokusundan tiksindim icemedim :( inşallah akşam da öyle olmam
Muhammedamine Ozgesahin çay 💆🏻♀️ Başka birşey de içemem ben kahvaltıyla süt meyve suyu fln içemem yoksa kahvaltı yapamam
rileyss Açık çay içiyorum başka bir şey içemem maalesef. sabah kahvaltıda çay içmeyince başıma ağrı giriyor
Esercio Her sabah gunluk sut iciyorum balli onceden hic sevmezdim sutu ama alistim artik bebisim icin gunluk sutten baska sutte icemiyorum zaten tadituhaf geliyor 😊
Acemimum Ozgesahin ben vişne kompostosu yaptm onu içiyorum meyve suyu yerine arada süt çay asla içmiyorum midemi bulandırıyo
Eymenikoo Bazen çay bazen soğuk süt içiyorum. Ama asla kahve tüketmedim şu ana kadar. Meyve suyu normalde de sevmem.Demir eksikliği var ama çaydan vazgeçemeyenlerdenim 🙈🍭
Albatros3501 Ozgesahin tiroidim olduğu için ilacı içip yarım saat beklemem gerekiyo. Kahvaltıyı hazırlarken yarım saatim dolmuşsa süt içiyorum kahvaltıda bi bardak çay. Bazen de ayran...😍
Adhnsema Ozgesahin süt ürünleride tüketiyorum canım kefir ayran süt çok severim ama çaysız da duramam kahvaltıda 2 bardak akşam 2 bardak kesin içiyorum ama zararlımı sormadım doktoruma
Erenreyyan Ben çay içiyorum sadece kahvaltıda zaten. Tamam zararlıda akşama kadar bardak bardak içmiyoruz sonuçta bi kahvaltıda içmekten bişey olacağını sanmıyorum çokta ince düşünmeyin yaa
Epelinkiran Gamze612 benim kahvalto saatim belli olmuyo genelde kalkınca yarım saat içinde kahvaltı ediyorum oyüzden süt yada çay içmiyorum. Neyseki 2gün kaldı 😊