Ben özel takipliyim, ama testler vs için gittim. Hatta basta cok cazip geldi hastane, cogu lüks hastanedne bile cok daha güzel. Ancak kurban bayramında acile gittim karın ağrım oldugu için daha önce bir düşük öykümde vardı, neyse kadın dogum acile kimseyi almıyorlar zaten. Tekerlekli sandalyede bir kadın oturuyordu, dogum yapacak sancısı var sandım kadın dedi ki nolur alın beni dayanamıyoeum, oradan bir basla bayan ben sıramı veriyorum dedi,bankodaki hemşire hayıe sıralamaya göre alıyoruz herkesin aciliyeti var dedi, oysa ki her ne kdr acile gitsem de o an ki ortam için aciklin değildim, kadın bir gün once orada sezaryan dogummyapmıs, 2. Sezaryanı ve sezeryan 3 saat sürmüş , 9.30 da girdim 12.15 gibi cıktım dedi, asistanlar dikti belli ki eve geliyor dus aşıypr bi de bakıyor ki dikişlerde acılmq var, malum en son konyada doktor vakasından sonra kimse agız acamaz oldu ama bazen gercekten su dogumhanelerde ve cocuk acillerde calısanlar anneliği yasamamıs kimseşer olmasın, kadının sırası geldiğinde hemsireler kosusturmaktan birbirine carpıyordu cünkü kadın rüptür olmustu ve bu tehlikeli birsey, acil ameliyata alındı. O yuzden imkanınız varsa ben o gördüğümden sonra sezaryn için oraya gitmezdm, daha once normal dogumhnz olduysa onu bilemem, ama o kadının akıbetini cok merak ediyorum.