Slnbhs Kızlar sadece rahim Ağzı boyuna mı bağlı erken Doğum benim sertleşmelerimden dolatı doktora gittiğimde doktorum rahim agzı boyun iyi 42 mm dedi sertleşmeler olabilir rahim kasılıyor kendini hazırlıyor dedi büyüyor ayrıca dedi.magnexyum iç iyi olabilir dedi
mucizemizibekliyoruzz Slnbhs hayır canım. Tansiyonun yükselirse gebelik zehirlenmesi olabilir sezeryanla almak gerekebilir hemen. Plesenta yaşlanması olursa alınabilir. Yani sezeryan doğum zorunlu oluyor genelde. Ani olan şeylerde doktor müdahale etmek zorunda kalabilir. Ama normal doğumla ilgili evet rahim ağzı incelirse açılma olur bebek doğar zaten. Kaçıncı haftadasınız? Rahim ağzı çok iyiymiş zaten benim 2.6 cm di 2.4 cm oldu. Şimdi 3 cm oldu.
Slnbhs mucizemizibekliyoruzz canım su an ben 22+3 üm. Yani karnım sertleşiyor ara ara doktorum önemli olan rahim ağzı boyu bizim için dedi bir de zaten serklajım var
Slnbhs mucizemizibekliyoruzz inşallah sıkıntı yaşamam bir de bişey soracağım sertlik ve kasılma nasıl oluyor acaba uani sertleşmesi illa kasılma mı demek ayırt edebiliyor muyuz
mucizemizibekliyoruzz Slnbhs vajinada ağrı oluyorsa ve belirli sürelerle karında sertleşme oluyorsa düzenli olarak. Sadece bu tehlikeli demişti bana doktorum.
mucizemizibekliyoruzz Slnbhs sert derken taş gibi mi bebek mi sık sık toplanıyor orda? Bildiğim kadarıyla bebeğin biyerde toplanıp sürekli sertleşmesi kasılma oluyor
Slnbhs mucizemizibekliyoruzz yani şöyle toplanma gibi değil de normal bir sertlik ama yatınca sertleşiyor yani ayakta dokununca gayet normal çok sert değil.
mucizemizibekliyoruzz Slnbhs normaldir herhalde arada bana da oluyor öyle. Doktorum dikkate alma düzenli olarak olmuyorsa ve ağrı yoksa dedi
Balbocegim3561 Ben de 27 +2 yim bendede sertlik oluyor taş gibi oluyo hatta çatlamalarım başladı desem geriliyo bence o yüzden sertlik oluyo yoksa haraketli cokkk. benim de rahim boyu kısa dedi dikkat ediceksin dedi başka yapacak birşey yok progestan kullanıyor um hala
Slnbhs Balbocegim3561 günde 600 mg Progestan alıyorum haftada bir proluton depot ve magnexyum kullanıyorum
mucizemizibekliyoruzz Slnbhs normaldir sanırım ya doktorunuza sorarsınız yine bende de okadar oluyor siz kaçıncı haftadasınız
Balbocegim3561 Slnbhs bana da 2 buçuk altı olursa tehlikeli dedi benim de 3 falan ben sadece progestan alıyorum günde 2 kere her gece sana çok mu yüklenmiş anlamadım
Balbocegim3561 Slnbhs 20 haftalık hamileliklerde ortalama servikal uzunluk 40 mm’dir. 34 haftalık hamileliklerde ortalama servikal uzunluk 34 mm’dir.bence senin iyi gibi yine de Dr bilir ama ortalama öyleymiş