22.07.2022 sabah 9da acilden giriş yaptırdım usg bakıldı normal doğum dendi nstye bağlandım hiç sanci çıkmadı zaten 2gune bi acile gidiyodum acikligim hiç olmamıştı doktora seker hastasi olduğumu söyledim bi 15dk sonra geldi normal şansın 39+6da bitmiş takipli doktor neden bekledi dedi sezaryen olacaksın dedi kabul ettim. Oda verdiler eşimle bekliyorduk saat 11:20 de geldiler doğumhaneye çağırdılar sonta takıldı üzerimi giydirdiler sedyeye yattım ve ameliyathaneye doğru gitmeye başladık eşim disardaydi konuşamadım gözlerim doldu ameliyathanenin kapısında doktor karşıladı sagolsun iyi bi doktordu teselli etti korkma çok güzel geçecek falan diye sonra oturdum masaya belden iğne yaptılar 2dk içinde uyustum zaten batikon sürüyorum şuan dedi ne olduğunu anlamadım birden midem bulunmaya başladı sonra minnoş kızımın sesini duydum anlattığım hersey 11dk içinde oldu saat 11:31de kızım dünya ya geldi ne bulantı ne bisey kaldı öyle bi huzur doldu ki içime sanki dünya durmuş sadece kızımın sesi vardı rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ben 6 sene bekledim geçen sene nisan ayında düşük yaptım 7ay sonra minnoş kızımın haberini aldım o kadar tedavi gördüm umudumun bittiği yerde rabbim bana bu minik mucizeyi verdi şükürler olsun. Kesinlikle spinal doğum tavsiye ediyorum eşsiz güzellikte bisey tabi normal doğumu tutmaz diye düşünüyorum ama zorunlu sezaryen olanlar spinal tercih etmeli.
41+0da 3220gr 50cm dünya tatlısı bir kızım oldu