Svcncmrnz Bebek çok baskı yapıyor hareketlerinin resmen rahminde hissediyorum inletiyor canımı yakıyor sık sık saplanti şeklinde bsy geliyo ve çocuk çok hareketli böyle olan var mı bu ne anlama geliyor
m_gunes 36 haftamdayim bnde ara ara altta baskı hissediyorum doktor normal oldugunu söyledi.bugun kontrolüm vardı suyu azalmış kordonu çok uzunmuş yakın takibe aldı iki güne bir gdicem haftaya alır büyük ihtimal.sizde nst ihmal etmeyin düzenli cektirin
Svcncmrnz m_gunes haftada bir gidiyorum işte bnde doktora ama baskı arttı canım yanıyor resmen ağlıyorum
Nurmetozz Neslihan2600 normal hızlı biyüyorlar bu haftada. Benimde göbeğim aşırı kaşınıyor bol bol nemlendir
Neslihan2600 Kremler vs. Sürüyorum fayda yok duş aliyorum sadece 2 saat felan sürüyor etkisi erken doğuma sebep olurmu
Bsraclkn Benimde aynı 36+1 bugün aşırı derecede baskı hissediyorum ve akıntım çok arttı bide göbegimin alt kısmı aşırı derecede kaşınıyo allah yardımcımız olsun 😒
Svcncmrnz Neslihan2600 kaç haftalıksiniz ve bebeğiniz kaç kilo benimde üç hafta var ama bebeğimin kilosunu yarın öğrencim en son on gün önce 2900du