Hayat21 Gebeliğin başında kulanmadim çatlak kremi, vücudum pis bir şekilde mahf olmuş 38+2 deyim çatlamayan bir yerim kalmamış doğumdan sonra kullansam bir faydası dokunur mu benim gibi o duruma düşen olup kullanan varsa önerirmisiniz 🙏🏽
Cnsukdr51 Hayat21 krem kullanan da çatlıyor emin ol. Bio il kullanıyordum 3 buçuk aydan beri bebe yağıda bünye meselesi aslında. Bugün benimde hafif çatlağım oluştu 33 haftadayım daha yeni oluştu ama ne kadar az hasarla kapatırsam o kadar iyi 🥲 bio il iyi diyorlardı onu almıştım kullanıyordum, memnundum ki bugün çatlayana kadar 🥲
Kahvesever Hayat21 Benimde belimde catlaklar oluştu hem de koyu renkli. :(. Zayıflasam bile gider mi bilmiyorum. Bacaklarım da kızlığımdan beri var zaten geçmiyo.
Hayat21 Kahvesever benim belimde de öyle anlatamam çok strese koyuyo beni bide şişmişim inşallah o şişkinlik geçince eski fiziğime dönerim 😂
Kahvesever Hayat21 inşallah 😂 benimde umudum o yönde 😀 eski fiziğime dönmek icin herseyi yaparım. Hayır bi de kaşınıyo çatlayan yerler 😃
Hayat21 Kahvesever vallah ben bir dakka telefonu elime alıyorum yada bir şey yapacam diyorum birden öyle tatlı kaşıma tutuyor Bana rahat yok diyorum 😂 bakalm doğumdan sonra kaşınmaya da muhtaç kalacam bu sefer bebekten hicbirseye fırsat bulamam 😄😄