Aysegulbztmr Kızlar merhaba. Geçen hafta özelde muayenem vardı nst ye girdim ücret ödedim. Her seferinde ücret ödeyecek miyim yoksa bi defa mı ödeniyor ücret nst için?
Mavininbiri Aysegulbztmr Her hafta ödüyorum. Düzenli falan çıkmazsa da tekrar çekilmesi gerekirse aynı gün o zaman ödenmiyor. Ne kadar sizin oralarda Nst ücreti
Haticecebrail21 Aysegulbztmr her defasinda ödeniyor bende 2 haftadir öduyorum son kez yine verecem sonrasinda dogum zaten
43serife Bende ilk defa gericem yarın ücretini merak ediyorum önceden ücretsizdi ilk oğlumda da aynı hastahaneye gidiyodum
Celiktss Ben daha girmiyorum haftam erken de… 60tl olanı da duydum 100₺ olanı da… 30 olan da.. hastaneye göre değişiyo Ve evet her seferinde
Merveofs Bazı hastanelerde muayene dahil oluyormuş bazıları ise artı ücret. Artı olunca her seferinde ödeniyor. Benim gittiğim özelde ya 30 ya 35ti tam hatırlamıyorum
Elatalay Mavininbiri 70 di 95 yaptılsr her gittigimizde muayene ucretleride artiya valla hızlarına yetisilmiyo
Mavininbiri Elatalay Öyle vallaha muayene geçen hafta öğretmen indirimi ile 180 iken bu hafta 190dı artı 40₺ de Nst😬Allah’tan son ay a geldik de bu sefer doğum ücreti var😂
Elatalay Mavininbiri aynen son 1 muayenem kaldi🤣 dogum ücretide bebislerimjze feda olsn ama bidaha hamile kalırsam paket alcam 6 bın fln oluyo hersey icinde
Gngrbtl Aysegulbztmr bende bugün ilk kez nst girdim 100tl ödedim muayeneye dahil edilmiyor ayrı ücret ödeniyormuş
Aleynaeylul Ben iki hafta önce nst ye gitdim kontrol amaclı 280 tl 😖 yuh dedim yani nst düzenli girilmesi gerekirse nolcak bilmem