Gamzedefnem https://resimyukle.io/r/lmuaTaNqvF kizlar ovulasyon yine pik yapt. Yumurtlamadan sonra siliklesmeyi görmüştüm bir kaç gündür de koyulasmaya başlamıştı bugün pik sizce gebelik varda ondan mı. Çoğu kişide duyuyorum ovulasyonla gebeliğini ogrenenleri
Kleopatra- Zey1411 Onu hatırlamıyorum ama yumurtlamadan 1 hafta sonra falan galiba yanlış bilmiyorsam tabi.
Gamzedefnem @Kleopatra- Burcumm0144 Kafam çok karıştı kizlar dün tekrar yumurtladim galiba bugün siliklesti yumurtlamaydi sanırım bugünü degerlendircem. Adet nasıl olacak peki bı 14 gün sonra mi adet olurum. Bide ilk yumurtlamadan bir hafta sonraki lekelenme neydi ki acaba
Gamzedefnem Ben bugün yine gebelik testi yaptım çıkmadı adete 4 gün kaldı olsaydı çıkardı sanırım. İkinci yumurtlamayı da bir gün sonrası değerlendirmiştim tutarsa belki olur ama hiç zannetmiyorum.
Gamzedefnem Bfduam test yapmıştım zaten negatif 2. Yumurtlamayı da değerlendirmiştim. Normalde ilk yumurtlamaya göre bugün adet olmam lazım ama takvimim 6 si gosteriyor. Adet olursam hiçbiri tutmamış olacak bilinmezlik insanı çok strese sokuyor
Bfduam Gamzedefnem ben ovulasyonla takip etmedim canım, bilmiyorum. 6 su adetinn,3 günüm var ama belirtilerden geleceğini anlıyorum.