Gamzedefnem Merhaba kizlar 19 temmuzda yumurtlama gördüm değerlendirdik 25 inde pembemsi akıntı geldi dünde kahverengi leke geldi ve kesildi. Başına böyle gelen oldu mu
Lindam06 Gamzedefnem ben adet oldum sandım canım adet son ader tarıhım 8 hazırandı 3 temmuz leke geldı 2 gun sürdü hamileymişim
Gamzedefnem Kleopatra- ayy inşallah bende hamileyimdir canım, bel ağrısı ve kasıkta batmalarim oldu inşallah gebeliktir bel ağrısı falan yaptı mı sende de bat 5-6 Ağustos🤲
Burcumm0144 Bende de öyle oldu. 3 kez tualete girdiğimde sadece peçeteye çok hafif pembemsi leke geldi. Sonra kesildi. Ve adet olacakmış gibi ara ara sancılar oldu. Sonrasında hamile olduğumu öğrendim
Gamzedefnem Burcumm0144 ya bende sürekli gidip kontrol ediyorum ama bı daha olmadı inşallah yerleşmesine o zaman.
Kleopatra- Gamzedefnem Zaten benim öyle midem bulanmadı toplasan iki üç kez. Ama belim ağrıdı ben ordan şüphelendim hamilemiyim acaba diye ve hamileymişimde. Kasık da batma oluyordu sanki adet olacak gibi. Bunlardı benim belirtilerimm. İnşallah hamilesindirr
Burcumm0144 Gamzedefnem adetten 4 gün önce oldu lekelenme. Uyku hali falan var mı gözlerin bayık bayık oluyor.
Gamzedefnem Kleopatra- Biraz öncede gittim peceteye silince yine aynı şekilde belimde ağrıyor adet olcakmis gibi adet gunumede var daha 5-6 Ağustos adet günü hamileliğe işarettir inşallah. Adet gününde mi öğrendin sen hamileligini
Kleopatra- Gamzedefnem Bence hamilesiniz siz. Biraz bekleyip test yaptırın derim. Adet günümden önce öğrendim ben. Hatta adet oldum sandım direk
Gebebiri Gamzedefnem göğüslerinizde de bi hassasiyet var mı kasıkta genelde sağ tarafta ağrı oluyor yani ağrınız tek taraflı mı
Gamzedefnem Kleopatra- Ayy ne güzel söylüyorsun canım ya inşallah bir kaç gün daha bekliyim sonra test yapıyım o zaman 🤗🥰
Gamzedefnem Burcu0707 valla iş yapacak halimde yok zaten hasta olcakmis gibi hissediyorum kendimi belim falan ağrıyor o yüzden bişi yapmıyorum
Burcumm0144 Ben adetin gecikmesinin 4. Günü idrar testiyle öğrendim. Az daha sabret. Erken yaparsan varsa da çıkmıyor zaten. Hayal kırıklığı yaşama.